Tuorein sisältö

Netflix usuttaa Ryan Reynoldsin lohikäärmeen luolaan: Dragon's Lair -leffa on vihdoin tulossa

28.03.2020 klo 17.36 | Luettu: 2341 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ryan Reynolds neuvottelee Dragon's Lair -elokuvan pääosasta. Näyttelijöillä toteutettava leffa perustuu klassiseen 80-luvun videopeliin, joka on yhdistelmä reaktiotestiä ja ohjaaja Don Bluthin piirrosanimaatiota. Vain nopea pelaaja näkee, pelastaako ritari Dirk prinsessa Daphnen pahalta lohikäärmeeltä. Leffaversiota harkittiin jo 80-luvulla.

Elokuvan tuottaa Netflix, joka neuvotteli oikeuksista noin vuoden. Käsikirjoituksesta vastaavat veljekset Dan & Kevin Hageman, jotka ovat työstäneet mm. Hotel Transylvaniaa ja Lego Elokuvaa. Bluth on mukana tuottajana.

Dragon's Lair on Reynoldsin ja Netflixin kolmas projekti. Ensimmäinen oli 6 Underground. Tänä keväänä filmattiin taidevarkauksien maailmaan sijoittuvaa Red Notice -toimintakomediaa, kunnes koronavirus keskeytti tuotannon.

Peliä voi pelata jopa kaukosäätimellä. Netflixissä on nähty muutamia interaktiivisia kertomuksia, mutta tähän tietoon uusi Dragon's Lair on perinteinen elokuva.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< C Morella lievitystä... Netflixin Spider-Man... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.03.2020 klo 17.56

Reynolds saattaa vitsailla, mutta kun fani toivoi älytöntä juonta, joka käsittelee jatkuvaa kuolemista, Reynolds twiittasi sen olevan tärkein syy tehdä tämä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova