Tuorein sisältö

Jackie Chan vastaan Arnold Schwarzenegger: The Iron Mask -traileri

13.02.2020 klo 00.23 | Luettu: 3587 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Vai niin." Tuossa on yksi aika hyvä reaktio tähän teokseen.

Viy 2 eli The Dragon Seal eli The Journey to China eli The Iron Mask on kiinalaisvenäläinen fantasiaseikkailu, joka floppasi Kiinassa viime vuonna. Yhdysvalloissa leffa debytoi pian nimellä The Iron Mask. Traileri näkee parhaaksi painottaa sitä, että Jackie Chan ja Arnold Schwarzenegger ottavat yhteen.

Juonikuvaukset kuulostavat siltä, että ne on tungettu Google Translateen pariin kertaan. Ilmeisesti Jason Flemyngin näyttelemä brittiseikkailija lähtee luonnostelemaan karttaa Kaukoitään, jossa hän on käynyt aiemminkin. Hän arvaamattomasti kohtaa henkeäsalpaavia seikkailuja, eriskummallisia otuksia, kamppailulajien taitajia ja lohikäärmeiden kuninkaankin. Mikä voisi olla vaarallisempaa, kuin tavata Viy silmästä silmään - paitsi tehdä se uudestaan?

Jos itsekin suomensin väärin, se on ominaisuus.

Viy on Nikolai Gogolin lyhyt tarina 1800-luvun alkupuolelta. Viy on mystinen hirviö, jota ei alkuperäisessäkään tarinassa kannattaisi katsoa silmiin. Uusi elokuva on jatkoa vuoden 2014 Viy 3D:lle eli Forbidden Empirelle, joka ilmeisesti liittyy Gogolin tarinaan läheisemmin. Flemyng on mukana siinäkin.

Miksi jatko-osa on värvännyt Chanin "mestariksi" ja Schwarzeneggerin James Hookiksi eli Kapteeni Koukuksi? Älä kysy.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Locke & Key 1-2: hen... The Hellacopters tup... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova