Tuorein sisältö

Foto: Arnold Schwarzenegger on vihdoinkin Yhdysvaltain presidentti

14.09.2019 klo 22.30 | Luettu: 2411 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Arnold Schwarzenegger presidentiksi" on kestovitsi. The Simpsons Moviessa nähtiin presidentti Schwarzenegger, joka kuulosti Rainier Wolfcastlelta. Kuvernaattorin hommista johtuen aito Schwarzenegger ehti vain vierailla ensimmäisessä The Expendablesissa, jolloin muut hahmot leukailivat, että äijä tähtää presidentiksi. Vitsi on tavallaan laimentunut Donald Trumpista johtuen, tai ehkä vain jalostunut, sillä Schwarzenegger on nahistellut presidentti Trumpin kanssa tänäkin vuonna median välityksellä.

Ulkomailla syntynyt Schwarzenegger ei voi nousta Yhdysvaltain presidentiksi nykyisten lakien mukaan. Noin muuten rupsahtanut muskelisössöttäjä olisi melko monen maun mukaan askel terveempään suuntaan.

Schwarzenegger näyttelee presidenttiä toimintakomediassa Kung Fury 2, joka on itsenäinen jatko-osa reikäpäiselle lyhytelokuvalle. Kaikki dinosauruksista Hitleriin ja David Hasselhoffiin on mahdollista tässä 80-luvun kökköyttä juhlivassa saagassa.
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huhu: Marvel tahtoo ... Respektiä, Metallica... >

Keskustelut (2 viestiä)

ineedalamborghini

14.09.2019 klo 23.21 2 tykkää tästä

"Rupsahtanut muskelisössöttäjä" :D Huhhuh kiitos päivän nauruista :D
lainaa
Anonn

16.09.2019 klo 13.22 2 tykkää tästä

Millähän näytöillä tämäkin kynäilijä kutsuu arskaa rupsahtaneeksi muskelisössöttäjäksi? Kertoo kyllä kaiken "artikkeleiden" laadusta. smh.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova