Tuorein sisältö

The Raid -rintamalta: uusi versio ei ole uusi versio ja tältä näyttää ohjaajan gangsterijännäri

13.02.2020 klo 21.10 | Luettu: 756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Joe Carnahan on kehitellyt vuosia amerikkalaista versiota The Raid: Redemptionista. Hän on aiemminkin vihjannut, ettei kyseessä ole suora kopio, ja nyt siteet on katkaistu kokonaan. Leffan uusi nimi on Zeno, eikä Carnahan enää tee yhteistyötä The Raid -oikeudet omistavan XYZ Filmsin kanssa. Käsikirjoitus on hänen mukaansa hyvin, hyvin erilainen kuin The Raidilla. Tässä vaiheessa hän kuitenkin puhuu sävyeroista: hän panostaa veljesten suhteeseen (The Raidissa toinen on kyttä ja toinen roisto) ja hänen poliisinsa eivät suunnittele ratsiaa, vaikka he päätyvätkin hyökkäämään taloon.

Carnahan on saanut valmiiksi scifijännärin Boss Level, jossa Frank Grillon hahmo jää jumiin aikaluuppiin. He kaksi filmaavat seuraavaksi entisestä palkkamurhaajasta kertovan Leo from Toledo -elokuvan ja heti sen perään Zenon.

Lähde: Collider

The Raidin ohjaajan Gareth Evansin uusin projekti on tänä vuonna alkava tv-sarja Gangs of London, jonka ensimmäisen kauden jaksoista hän on ohjannut puolet. Kun rikollisjärjestön johtaja salamurhataan, valtatyhjiö vaarantaa hauraan rauhan Lontoon kansainvälisten jengien välillä. Tuore traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitä tässä kuvassa t... Jafarin paluu? Disne... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova