Tuorein sisältö

Tässä ovat Puistobluesin ensimmäiset artistinimet

14.02.2020 klo 14.15 | Luettu: 736 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järvenpään Puistoblues juhlitaan jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Ensimmäisinä artistijulkistuksian kerrotaan 22-Pistepirkko, bluesrockin tähtinimi Lance Lopez sekä kotimaisten huippunimien Husband.

Husbandin kokoonpanossa nähdään Varre Vartiainen, Marzi Nyman, Anssi Nykänen, Harri Rantanen, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, William Suvanne sekä Veeti Kallio ja Jonna Geagea.

Puistoblues 2020 huipentuu lauantaina 27. kesäkuuta piknik-konserttiin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

JA LISÄÄ RYMISEE - NYT ON HERKKUA! ???? Puistoblues on taas yhtä tähteä kirkkaampi, kun texasinkatkuisen bluesrockin tähti LANCE LOPEZ saapuu Vanhikseen! ???? Jenkeissä jo kovasti mainetta niittänyt kitarasankari on saanut oppia mm. Johnny Winterilta ja avointa suitsutusta Billy Gibbonsin sekä B.B. Kingin kaltaisilta legendoilta. Harpulla, pianolla ja slidella terästetyssä bluesrock-ryminässä maistuu paahteinen etelä ja vahvasti! ?????? Lopezin soittotyylissä kuuluu ihailtavasti mm. Stevie Ray Vaughanin, Johnny Winterin ja ZZ Topin vaikutteet. Pistä kuunteluun esimerkiksi Mr. Lucky miehen viimeisimmältä albumilta Tell The Truth ja ymmärrät, miksi kaveri kannattaa iskeä kuuntelulistalle. Nyt on aitoa Texasia tarjolla! ???????? Tsekkaa meidän ystävänpäivän alennus ja osta liput - linkki biossa! #puistoblues #puistoblues2020 #järvenpää #lancelopez #inthemood #bluesfestival #bluesrock #blues

Henkilön Puistoblues 24.6.-28.6.2020 (@puistoblues) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek: Picard 1-... Nyt on ainutlaatuist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova