Tuorein sisältö

Slummien miljonääri Dev Patel on David Copperfield ja pyöreän pöydän ritari

14.02.2020 klo 16.16 | Luettu: 496 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Slummien miljonääristä parhaiten tunnettu ja Lion-elokuvalla Oscar-ehdokkuuden saanut Dev Patel on kahden uuden trailerin keskiössä.

The Personal History of David Copperfield on moderni ja humoristinen versio Charles Dickensin klassikkoromaanista. Patel näyttelee Copperfieldiä, joka muistelee elämäänsä, eli vaiherikasta matkaa "rääsyistä rikkauksiin ja takaisin", kuten mainoslause kuuluu.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Armando Iannucci, jonka tuoreimpia töitä ovat The Death of Stalin ja scifikomediasarja Avenue 5. Suomen ensi-ilta on elokuussa.


The Green Knight on astetta omituisempi tapaus, jos tarina onkin vielä vanhempi. Patel näyttelee pyöreän pöydän ritaria Sir Gawainia. Gawain kohtaa vanhassa runossa symboliikaltaan epämääräisen "vihreän ritarin", joka on inspiroinut taiteilijoita jo vuosisatoja. Onko vihreä ritari käännösvirhe, itse paholainen, vai mitä?

Näkemyksensä tarjoaa ohjaaja ja kirjoittaja David Lowery, jonka töitä ovat mm. Ain't Them Bodies Saints ja Pete ja lohikäärme Elliott. Ensi-ilta on toukokuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dave Hillin versio S... Stranger Things 4 -v... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova