Tuorein sisältö

Mark Hamill on Skeletor ja muita tietoja Netflixin He-Man-piirretystä

15.02.2020 klo 09.23 | Luettu: 1579 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva animaatiosarja Masters of the Universe: Revelation on jatkoa 80-luvun sarjalle He-Man and the Masters of the Universe. Visuaalinen tyyli ei välttämättä ole sama, sillä uusi sarja on inspiroitunut animesta ja heavy metal -kuvastosta, mutta sarja lupaa viedä päätökseen alkuperäiset tarinat ja miellyttää alkuperäisiä faneja.

Revelation on paljastanut ääninäyttelijät ja samalla hahmot, joita on lupa odottaa.

Chris Wood on prinssi Adam eli He-Man. Mark Hamill on Skeletor.

Skeletorin ja monien muiden hahmojen alkuperäinen ääninäyttelijä Alan Oppenheimer on Moss Man. 89-vuotias legenda ehkäpä tahtoo tehdä lyhyempää päivää kuin Skeletorin rooli vaatisi.

Hamillin Jokeria vastaan taistellut Batman eli Kevin Conroy on Mer-Man.

Sarah Michelle Gellar on Teela. Liam Cunningham on Man-At-Arms eli Asemies. Stephen Root on Cringer eli Taistelutiikeri. Griffin Newman on Orko. Susan Eisenberg on Sorceress eli Velhotar. Justin Long on Roboto. Phil LaMarr on He-Ro.

Diedrich Bader on kuningas Randor ja Trap Jaw eli Rautaleuka. Alicia Silverstone on kuningatar Marlena.

Lena Headey on Evil-Lyn. Kevin Michael Richardson on Beast Man eli Petomies. Henry Rollins on Tri-Klops. Tony Todd on Scare Glow.

Jason Mewes on Stinkor, eli haisunäätämies, jonka haiseva leluversio tuotti aikanaan päänvaivaa vanhemmille. Tämä on samalla sisäpiirivitsi, sillä Mewes on sarjan vetäjän Kevin Smithin luottomies ja tuttu härskeistä rooleista.

Smithin tytär Harley Quinn Smith on Ileena. Tiffany Smith on Andra. Cree Summer on Priestess. Allekirjoittanut tunnisti muut hahmot, mutta Ileena (soturitar ja Teelan ystävä) ja Andra (sarjakuvista tuttu luutnantti ja Teelan ystävä) piti googlettaa ja tämä "papitar" jäi mysteeriksi. He-Manissa on näin monta naista?!

Kehitteillä on toinenkin sarja, joka toteutetaan tietokoneanimaatiolla ja joka perii nimen He-Man and the Masters of the Universe. Kumpaakin sarjaa tulee esittämään Netflix.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottas vahv... Narttuun ei voi viel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova