Tuorein sisältö

Suuttuvatko setämiehet jälleen? Tältä näyttää tietokoneella tehty He-Man and the Masters of the Universe

19.08.2021 klo 18.10 | Luettu: 2435 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Masters of the Universe: Revelation jakoi fanien mielipiteet eritoten koska He-Man lähinnä vierailee siinä. Ainakin alkuperäinen ajatus oli kaunis: Netflix ja Mattel yrittävät myydä He-Manin uudelle sukupolvelle rajusti uusitulla tietokoneanimaatiosarjalla, ja Revelationin oli tarkoitus tehdä vanhoista faneista iloisia ennen sitä. Osa toki ilahtuikin.

Seuraavassa versiossa prinssi Adam on entistä hintelämpi nulikka, mutta kun taikamiekka tekee hänestä He-Manin, ylävartalo on entistä naurettavampi. Skeletor on hänen setänsä! Orko on robotti! Valittaa ei kannata: vanhoja sarjoja on jo pitkään voinut katsoa YouTubessa ilmaiseksi ja laillisesti.

Uusi aika alkaa 16. syyskuuta. Myös Revelation jatkuu myöhemmin vähintään 5 jakson verran.




V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hugh Jackman ja West... Galaksi on kriisissä... >

Keskustelut (3 viestiä)

qwertypro

20.08.2021 klo 09.44

Olihan Adam hintelä nulikka jo 2002 -versiossa.

Sopii kyllä tarinaan että habitus on erilainen kuin hän-miehenä ollessa. Alkuperäisessä sarjassa syythän siihen että eri hahmot olivat käytännössä kopioita oli budjetilliset.
lainaa
fnaifbsn

20.08.2021 klo 09.53 2 tykkää tästä

voisko vaan teha pojille ja tytoille eri ohjelmia. vai onks rahat niin vahis et pitaa tunee kaikki samaan ohjelmaan ja kukaan ei tykkaa
lainaa
RandomSwinger

20.08.2021 klo 10.30 5 tykkää tästä

Hieman ehkä infantiilia leimata heidät kaikki setämiehiksi, jotka eivät jaksa innostua woke-sisällön änkemisestä joka kontekstiin. On hienoa että maailma muuttuu, mutta on huomattava, että muutosta voi tapahtua myös huonompaan suuntaan. "Hyvä" ja "huono" ovat tässä mielessä toki hyvin subjektiivisia käsitteitä, mutta kuitenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova