Tuorein sisältö

Kidding - juttu 7: murhasedän lapsivakoilujuoni kulkee kivasti kaikkien kannalta

20.02.2020 klo 23.15 | Luettu: 1841 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jaksot 3-4
I'm Listening ja I Wonder What Grass Tastes Like


Jaksoja yhdistävä pala teippiä on herra Picklesin nukke, joka on kuin älykaiutin, mutta älystä vastaa Pickles. Lastenohjelman setä perusti siis "Joulupukin Kuuman linjan". Eli: show on tauolla, joten tähti pitää yhteyttä faneihin nettilaitteella. Odotuksilla leikitään, joten kaikki on mahdollista, mutta sarja kieltäytyy harrastamasta itsestäänselvää huumoria, kuten vaikkapa alkukankeutta. Ideassa on tarkoituksella isoja aukkoja, jottei se rajoita muuta.

Rasittavaa on se, että muu on tehty samalla asenteella. Mies, jonka Pickles yritti tappaa, on hereillä, mutta 3. jakso kieltäytyy tarjoamasta minkään tason jatkoa ja 4. jaksossa Pickles ja uhri keskustelevat asiasta kuin puutarhanhoidosta. Kun he päättävät kokeilla huumeita... he tietenkin päätyvät juttelemaan erektiohäiriöstä, mikä ei liity mitenkään siihen nukkeenkaan. Jakso 2 oli puoliksi fantasiamusikaali, joten se on ilmeisesti olevinaan eksentristä, kun mitään ei tapahdu.

Picklesin poika saa tietää, että kuolleen veljen ruumiinosia lahjoitettiin varaosiksi. Ajatella! Mitä? Ei hajuakaan. Teemasta voi olla jotain mieltä, mutta sivujuoni vain tapahtuu ilman kommentointia. Tämä on tätä. Ennustin viimeksi, että poukkoiluun kyllästyy pian, mutta nyt mentiin oikein rytinällä jännittävistä väreistä yhdentekevyyden suohon. Kun kyvykäs Catherine Keener tilttaili valikoiduista syistä, projisoin ja kuvittelin hänen saaneen tarpeeksi koko purkkaviritelmäroolista, johon lisätään veropetoskin, joka lähinnä kai tasoittaa sitä ristiriitaa, että akka antaa veljensä vaikka murhailla.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Juttu 6 --- Juttu 8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalaisen industr... Uunituoretta dokumen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova