Tuorein sisältö

Masked Singer Suomen aloitus rikkoi ennätyksiä

16.03.2020 klo 16.22 | Luettu: 377 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Masked Singer Suomen lauantainen starttijakso tavoitti yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Keskikatsojamäärällä 930 000 se oli kaikkien kanavien katsotuin viihdeohjelmien starttijakso viiteen vuoteen.

Masked Singer Suomen starttijaksossa kuusi ensimmäistä hahmoa astelivat estradille. Jakson päätteeksi Shamaani-hahmon takaa paljastui Pekka Pouta.

Erityisen paljon ohjelmaa seurasivat lapsiperheet. 15-64-vuotiaissa ohjelma nousi alkuvuoden katsotuimmaksi ohjelmaksi.

"Masked Singer Suomen vastaanotto oli loistava. Masked Singer on ollut maailmalla jättimenestys ja ohjelman kotimainen versio täytti kaikki odotuksemme. Ohjelma keräsi television ääreen niin lapset kuin vanhemmat, ja mikä hienointa, ihmiset eivät pelkästään katsoneet ohjelmaa vaan osallistuivat hahmojen oikean henkilöllisyyden arvuutteluun. Sosiaalisessa mediassa katsojat jakoivat tuhansia arvauksia siitä, keitä maskin takana on", ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas MTV:ltä kertoo.

Kevään riemastuttavin aivopähkinä jatkuu tulevana lauantaina, kun Masked Singer Suomessa arvuutellaan, kuka on maskin takana. Starttijaksossa kuusi ensimmäistä hahmoa astelivat estradille ja lauantain 21.3. jaksossa uudet hahmot Peacock, Söpö, Kisu, Pupu, Alien ja Leijona tulkitsevat klassikkokappaleita Oi Beibistä Con Te Partiroon.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huonoimpia elokuvia ... Westworldin 3. kausi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


111


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova