Tuorein sisältö

Edes koronavirus ei pysäytä WrestleManiaa

17.03.2020 klo 19.30 | Luettu: 1528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pidetään tätä myönteisenä uutisena, jos olemme sellaisen tarpeessa, vaikka siitäkin usein puhutaan, että WWE:lle tekisi hyvää päästää painijat lomille edes joskus. WWE:n show't kuten Raw ja Smackdown tapaavat jatkua vaikka sitten nauhoitettuina versioina, olipa arki tai pyhä.

Monet urheilu- ja viihdetapahtumat on peruttu, mutta WrestleMania 36 ottaa tapahtuakseen 5. huhtikuuta. Tapahtumaa ei järjestetä isolla areenalla, vaan harjoituskeskuksessa. Vain WWE:n työntekijät ovat paikalla. Tuttuun tapaan myös suomalaiset voivat katsoa show'n maksullisen WWE Network -palvelun kautta.

Tv:ssä pyöriviä painiohjelmia on jo tehty samalla periaatteella, mutta tämä on WWE:n ensimmäinen maksullinen show, jossa hävyttömiä huuteleva yleisö ei kuulu hintaan.

Show'ssa nähdään mm. Brock Lesnarin ja Drew McIntyren välinen ottelu WWE-mestaruudesta (WWE Championship), sekä Goldbergin ja Roman Reignsin välinen ottelu WWE:n "yleispätevästä" mestaruudesta (WWE Universal Championship). Jo pari kertaa tulkinnanvaraisesti eläköitynyt The Undertaker aikoo kohdata AJ Stylesin ennen tomuksi kosahtamista. John Cena palaa kehiin, jotta firman uusi mörkö The Fiend saisi syötävää.


Lähde: WWE

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Avenue 5, osa 6: vii... Marvelin Black Widow... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova