Tuorein sisältö

Avenue 5, osa 6: viimeinen scifisarja, jota karanteenista ahdistuneiden kannattaa katsoa

17.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 1904 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 8 ja 9:
This is Physically Hurting Me ja Eight Arms but No Hands


On se karua olla eristyksissä ihmiskunnasta. Nyt matkustajat luulevat, etteivät he ole avaruusaluksessa! Sarja on jatkuvajuoninen, joten en ymmärrä näitä kompromisseja. Viimeksi oli selvää, että kaikki olisi voinut johtaa kakkapaavikulttiin. Nyt on selvää, että todellisuusharha voisi syntyä kultissa, mutta koko kakkapaavi on unohdettu. Satiiri toimii, kun edes matkustajien ampuminen avaruuteen ei käännä hihhuleiden päätä, mutta se jää irtovitsiksi.

Myös jatkuvuutta edustavat asiat töksähtelevät. Kapteeni ja omistaja nahistelevat alati. Nyt kapteeni sitten eroaa, koska hohhailu ja tupeen repiminen päästä tukevat pinnallisesti muita tapahtumia. Hän ei voi erota oikeasti, muistuttaa seuraava jakso.

Kauden päätöksessä etsitään katuvaa miehistön jäsentä, joka edesautti ampumisia avaruuteen. Tyypit kävelevät uusissa(kin?) lavasteissa vetelien irtovitsien merkeissä. Jakso tuoksahtaa melkein siltä, kuin pari paikalla olevaa näyttelijää olisi pistetty improvisoimaan eri puolilla toimistorakennusta.

Loppusketsi: kuka poistuu sukkulalla? Sarja tietää katsojan pelkäävän, että niminäyttelijän sopimus päättyy tähän, joten pitkitys on huvittavaa. Sitten matkan kestoon lisätään numeroita taas. Meh.

Yhtenäinen tarina saisi janoamaan suoraa jatkoa. Nyt tuumin, että toinen kausi saattaa uudistaa mielenkiinnon, jos tarina vaikkapa hyppää vuoden päähän.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-6 ja 1-7

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toni Wirtanen ja Jan... Edes koronavirus ei ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova