Tuorein sisältö

Kehuttu ja palkittu jännityssarja AVA:lla ja C Moressa

18.03.2020 klo 09.52 | Luettu: 362 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sandra Oh'n ja Jodie Comerin kehuttuihin roolisuorituksiin nojaava jännityssarja Killing Eve koukuttaa AVAn torstai-illoissa 9.4. klo 21 alkaen. C More julkaisee ensimmäisen tuotantokauden kaikki jaksot 2.4.

Sarja perustuu kirjailija ja toimittaja Luke Jenningsin Codename Villanelle -tarinoihin: neljään pienoisromaaniin, jotka julkaistiin vuosina 2014-2016.

Eve (Sandra Oh) on tylsistynyt ja superterävä MI5:n turvallisuusviranomainen, jonka konttorirottatyöt ei todellakaan vastaa hänen kuvitelmiaan vakoojan elämästä. Villanelle (Jodie Comer) on psykopaatti, elegantti ja taitava palkkamurhaaja, joka elää väkivaltaisen työnsä mahdollistamaa luksuselämää. Kun venäläinen poliitikko murhataan, Even tehtävänä on suojella tapahtuman ainoaa todistajaa. Even ja Villanellen tiet risteävät, ja heistä tulee toistensa pakkomielteisen kiinnostuksen kohteita.

Killing Eve on saanut puolelleen niin kriitikot kuin katsojatkin. Sandra Oh on palkittu roolistaan mm. SAG, Critics' Choice ja Golden Globe -palkinnoilla. Jodie Comer on ansainnut Villanellen roolistaan mm. BAFTA ja Emmy -palkinnot.

Ensimmäisen tuotantokauden pääkäsikirjoittaja ja showrunner on muun muassa Fleabag-sarjan näyttelijänäkin tunnettu Phoebe Waller-Bridge.

Muissa rooleissa nähdään mm. Harry Potter -elokuvien Petunia-tätinä muistettu Fiona Shaw sekä Silta-sarjasta tuttu tanskalaisnäyttelijä Kim Bodnia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< He-Manin valmistautu... Uniklubi soittaa ilm... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova