Tuorein sisältö

Koronaviruksen myönteisiä puolia: George R.R. Martin saattaa saada jotakin aikaan

18.03.2020 klo 21.40 | Luettu: 2060 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kyllä, teknisesti ottaen George R.R. Martin on saanut asioita aikaan viime vuosina. Game of Thronesin tuleva esiosasarja House of the Dragon perustuu Martinin fiktiiviseen historiankirjaan Fire & Blood, joka julkaistiin syksyllä 2018. Martin ei kuitenkaan ole julkaissut uutta Tulen ja jään laulu -romaania sen jälkeen, kun niihin perustuva Game of Thrones alkoi. The Winds of Winter on pahasti myöhässä. Martin on itsekin laskenut asiasta leikkiä ja valitellut, että muut velvoitteet varastavat usein huomion.

Tämä on siis jaettava: Martin puhuu koronaviruksesta kotisivuillaan. Hän tiedostaa olevansa riskiryhmää, joten hän on eristyksissä yhden avustajan kanssa. Hän on viimeaikoina viettänyt enemmän aikaa Westerosissa kuin todellisessa maailmassa ja kirjoittanut joka päivä. Jos siis nyt?

Martin suhtautuu myönteisesti varotoimenpiteisiin. Hän on sulkenut omistamansa elokuvateatterin ja muut viritelmänsä lukuunottamatta kirjakauppaa, jossa vierailee vain muutamia asiakkaita kerrallaan. Tapahtumia sielläkään ei järjestetä. Työntekijät saavat yhä palkkansa.

Martin vertaa tilannetta scifiromaaneihin ja toteaa, että hän on aina lukenut mieluummin kuukaupungeista ja lentävistä autoista kuin pandemioista.

Lähde: George R.R. Martinin Not a Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erika Vikman ei yltä... Paljastiko Valtteri ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova