Tuorein sisältö

Mad Max: Fury Roadin esiosa etenee kiperässä tilanteessa

27.03.2020 klo 18.15 | Luettu: 1920 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Isoja elokuvia ei julkisteta montaa lähiviikkoina, kun entisetkin ovat kuvaamatta ja esittämättä. Varietyn uusimpaan koronaviruskatsaukseen sisältyy pieni tiedonjyvä edistyksestä.

Ohjaaja George Miller on lupaillut uusia Mad Max -elokuvia siitä lähtien kun Fury Road valmistui. Useimmin mainittu tarina keskittyy Furiosa-hahmoon, jota näytteli Fury Roadissa Charlize Theron. Miller etsii parhaillaan nuorempaa naisnäyttelijää Furiosa-elokuvaan. Varietyn tieto on tulkittu useilla sivustoilla siten, että elokuvassa seikkailee nuori Furiosa.

Miller on keskustellut asiasta mm. 23-vuotiaan Anya Taylor-Joyn (Split, Emma) kanssa. Koe-esiintymiset toteutetaan Skypen välityksellä. Miller toivoo, että kuvaukset voidaan aloittaa ensi vuonna.

Varietyn artikkelissa puhutaan myös yleisesti siitä, kuinka studiot olettavat töiden jatkuvan aikaisintaan toukokuun puolivälissä. Kun Hollywood pysähtyi, monet studiot puhuivat kahden viikon tauosta. Jotkut leffat saattavat vaihtaa näyttelijöitä, koska samojen naamojen pitäisi vilahtaa pian useissa projekteissa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Picard 1-... Kidding - juttu 10: ... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

28.03.2020 klo 00.58 2 tykkää tästä

Kyllähän laadukas toimintaleffa aina kelpaa, mutta ei tuolla kyllä mitään tekemistä enää Mad Maxin kanssa ole.
Mutta kunhan ei tarvitse odottaa yli 30 vuotta seuraavaa elokuvaa, niin olen tyytyväinen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova