Tuorein sisältö

Nyt ehtii katsoa ilmaiseksi: alkuperäinen He-Man ja G.I. Joe ja Andrew Lloyd Webberin soitinmenot

05.04.2020 klo 12.15 | Luettu: 2468 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun jaan vinkkejä, varon piraattisivustoja, jotka toimivat kuin YouTube ja saattavat päätyä Google-haun kärkeen kuin YouTube. Entäs YouTube? Pirun YouTube...

YouTube tursuaa Jesse Pynnösen syömisvideoiden ohella vuokrattavaa, ostettavaa, ilmaista ja laitonta fiktiota. Vuosia sitten uutisoin, että Toxic Avengerin kotistudio Troma tarjoaa roskaleffoja ilmaiseksi. Se, jonka tahdoin eniten nähdä, löytyi vain epävirallisena versiona ja tilanne on yhä sama. Troman oma soittolista löytyy täältä. South Parkin luojien Cannibal: The Musicalista on hyvä aloittaa.

YouTube päätti myös haastaa Netflixin. YouTube Premium on maksullinen jäsenyys, joka poistaa mainokset ja sallii katsoa YouTube Originals -ohjelmia. Premium-systeemi on yhä käynnissä, mutta Originals-projekti on melkein kuollut.

Eniten huomiota saanut Originals-sarja on Cobra Kai, eli 80-luvun Karate Kid -elokuvien jatkosarja. Kolmas kausi on yhä tulossa. Jaksot olivat ilmaisia rajoitetun ajan. Tällä hetkellä voit katsoa ensimmäiset jaksot maksutta täällä ja tarvittaessa jatkaa Premium-jäsenyyden kokeiluversion merkeissä.

Netflix sai kiitosta uudella She-Ra-sarjalla ja kaksi uutta He-Man-sarjaa tekevät tuloaan, joten eikö ole sääli, etteivät alkuperäiset jaksot ole valikoimassa? Ne ovat olleet vuosia YouTubessa ilmaiseksi, enkä silti ole katsonut kuin pari, vaikka nyyhkin aina tunnarille kännissä. He-Manin virallinen kanava löytyy täältä.


Koronavirusajan käänne on se, että Hasbro tarjoaa ilmaiseksi 80-luvun G.I. Joe: A Real American Hero -piirrossarjan jaksoja. Soittolista löytyy täältä.

Myös Andrew Lloyd Webberin musikaaleja löytyy YouTubesta pätkinä, suttuna ja ties missä muodossa. Tästä on lupa innostua: Webber ilmoitti itse, että The Shows Must Go On! -kanava esittää lavamusikaaleja ilmaiseksi tästä viikosta alkaen. Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat on ensimmäinen show. 10. huhtikuuta eli pitkänäperjantaina tulossa on klassikko Jesus Christ Superstar.


Nämä suositukset eivät ole taustatyön tulos, vaan ne olivat päällimmäisenä pollassani. YouTuben laajaan ymmärtämiseen tarvitsisi kolmen koronaviruksen edestä karanteenia.

Katso ilmaiseksi myös:

- Pekka ja Pätkä rasisteina ja lappilaista pehmopornoa
- Tom Hanksin edellinen koronatapaus ja matefakin' desinfiointia
- Turkish Star Wars ja hitain ja tylsin The Fast and the Furious

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Oudon osuva" näyte ... Black Sabbath -legen... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.04.2020 klo 22.08

Täydellinen jatkokommentti: Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat oli katsottavissa, vaan eipä ole enää. Ehkä se on taas kohta, tai ehkä siitä pitää maksaa, tai ehkä nimimerkki rutks67346 lataa sen laittomasti ja YouTubelle on tarkoitus heristää sormea, kun latausta ei poisteta.

The Shows Must Go On -kanavan jutut kannattaa siis ilmeisesti katsoa sillä sekunnilla, mille ne on ajoitettu. Ei ylihuomenna. Heti.
lainaa
qwertypro

05.04.2020 klo 23.15 2 tykkää tästä

on parempi jättää se kasari he-man sarja katsomatta, aika kullannut muistot ja nuoruus teki asioista hurjempia kuin olivatkaan

sarjahan oli kovasti kaikenlaisten paheksujien syynin alla ja he-man ei esimerkiksi saanut käyttää miekkaansa taistelussa yms kukkahattuilua

2002 rebootti sen sijaan tarjosi toimintaa ja tarinaakin 3 kauden verran - jos haluaa nähdä skeletorin oikeasti tekevän muuta kuin heiluttavan sauvaa ja käkättävän ja perään juosten pois niin voi tarkastaa tuon
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.04.2020 klo 23.42 2 tykkää tästä

Totta, yhdestä näkökulmasta. Alkuperäisestä He-Manista voi kuitenkin nauttia sitä kautta, että jaksoilla on sanoma, joka sympaattisesti väännetään rautalangasta loppuspiikeissä.

Jossakin päin maailmaa kaupallisuus paheksutti, ja äitini tietää kertoa, että Suomessa jotkut paheksuivat väkivaltaa eli yleistä miekkakulttuuria. Äitini katsoi sarjaa itse sen verran, että hän osasi puolustaa sanomapuolta.

Patamies vetää kattilamiestä turpiin. Loppumetreillä paistinpannumies esittää monologin siitä, kuinka pata kattilaa soimaa.

Jokainen itseään kunnioittava kriitikko on paistinpannumies.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova