Tuorein sisältö

Devs 3/8: julkkispornoa, eli scifijauho nousi juuri deepfake-tekniikan tasolle

04.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 2545 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3


Sarja noin vain etenee mystisistä Jeesus-visioista siihen, että Marilyn Monroen seksielämän vakoilu supertietokoneella jakaa ohjelmoijien mielipiteet. Sivumaininta: on sovittu, että tällä tekniikalla tutkitaan vain menneisyyttä. Tulevaisuutta siis voi tutkia, mikä selittää partapomon mielentilan. Sarjan tätä puolta kuvailen kutkuttavaksi ja tämä lähentelee riemastuttavuutta. Katsojaan luotetaan ja isot ideat lyödään pöytään, koska niillä aiotaan tehdä jotakin?

Samaan aikaan sarjalla on J.J. Abrams -henkinen pitkitetty, vihjaileva ja näennäisen kliseinen puolensa. Alemman tason työntekijä selvittelee totuutta poikaystävän kuolemasta. Katsoja tietää sen. Se näytetään uudestaan. Tämä on niin turhauttavaa, että tämän täytyy olla jekku.

Jekku ei ole se, että naispäähenkilö on skitsofreenikko ja venäläiset vakoojat ja muu ovat Kaunis mieli -tyyppistä harhaa (vaikka se olisi loogisinta tässä vaiheessa). Skitsofrenia on hämäystä, jolla nainen onkii tietoonsa totuuden.

Toisin sanoen. Jakso ottaa huolimattomasti isoja harppauksia ensimmäisen 5 minuutin aikana. Sitten jakso käyttää 35 minuuttia kuljettaakseen päähenkilöä kohti sitä, minkä tiesimme 1. jakson puolivälissä. Siinä sivussa tulee mainituksi, että myös partaukon tukema senaattori tahtoo tietää sen, minkä me tiedämme.

Sarja kiikkuu sillä rajalla, että saatan antaa seuraavalle jaksolle 1 tähden tai 5 tähteä. Mikä menee yli hilseen?


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/8 --- Jakso 4/8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hard rock -veteraani... "Oudon osuva" näyte ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova