Tuorein sisältö

Devs 2/8: perunajauhot on ristiinnaulittu, mr. Bond

02.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 2193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2


Koetan arvostella mutkikkaan tarinan sanalla "meh" kuulostamatta tyhmältä.

Supertietokone luo perunajauhoista kaikuja menneisyydestä, kuten Jeesuksen päivistä. Se, että 4K-laatu vaatisi lisää tehoa, vertautuu tieteilijöiden satuihin, joissa isojen teorioiden kokeileminen vaatisi useamman auringon verran energiaa. Scifisarjassa oikotie takuulla löytyy. Miksi?

Viimeksi naispäähenkilö väänsi naamaa kuin sarja tavoittelisi Emmyä isolla jytkyllä, vaikka hahmo kuuli kuolemasta, josta katsoja jo tiesi totuuden. Nyt mystinen partaukko tarjoaa vertaistukea kertomalla, kuinka vaikea hänen oli suhtautua oman läheisen kuolemaan. Partaukko tahtoo vähintäänkin nähdä tyttärensä 4K:na.

Partaukko on ymmärtänyt jotakin todellisuudesta. Karkeasti sanoen ajatusleikki on se klassikko, jossa kysytään "miten Jumala voi sallia tämän, jos hän on olevinaan hyvä" (Jobin kirja), mutta scifivaatteissa. Vertaus ei todennäköisesti kuulosta järkevältä, mutta alkuperäisessä ajatusleikissä on lukemattomia tasoja ja myös sarja tiputtaa pari itsetarkoituksellisen mutkikasta repliikkiä pyöriteltäväksi. Pyörittelen, jos jotakin oikeasti tapahtuu.

Isoihin ideoihin syöksytään suoraan, mutta sitten sarja sanoo "ei makeaa mahan täydeltä" ja mukailee banaalisti 70-luvun trillereitä. Tapettu mies oli venäläinen vakooja. Asteleeko tyttöystävä jalanjäljissä? Emme koe tätä matkaa hänen kanssaan, joten meh.

Suoruuden ja salailun rajat hämärtävä sarja sanoo venäläisen vakoojan suulla, että juuri sellainen hevonpaska on jenkkien juttu. Sittenkin viisi tähteä.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/8 --- Jakso 3/8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica jälleen hy... Temptation Island Su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova