Tuorein sisältö

Perinteisesti festarikesää avannut Saaristo Open siirtyy

08.04.2020 klo 15.54 | Luettu: 480 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perinteisesti jo kymmenen festarikesää avannut Saaristo Open koetaan tänä vuonna Kaarinassa poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi kesän päätösfestivaalina elokuun lopussa.

Uusi päivämäärä on Pe 28.8.2020 – La 29.8.2020 (Hovirinnan ranta, Kaarina)

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin, ja lipun ostaneille on lähtenyt asiasta tiedote.

"Vaikka rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisestä loppuvat toukokuun loppuun, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin. Saaristo Openilla on vahvat perinteet ja vakiintunut asiakaskunta, meille on ensisijaisen tärkeää festarikansamme terveys ja turvallisuus ja siksi teemme siirron kesän alusta kesän loppuun", tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Saaristo Open siirtyy kesän päätösfestivaaliksi elokuun loppuun "Haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa tämän vaikean ajan keskelle" Perinteisesti jo kymmenen festarikesää avannut Saaristo Open tullaan tänä vuonna näkemään Kaarinassa poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi kesän päätösfestivaalina 28.-29.8.2020. Päätös siirrosta oli helppo: "Vaikka rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisestä loppuvat toukokuun loppuun, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin. Saaristo Openilla on vahvat perinteet ja vakiintunut asiakaskunta, meille on ensisijaisen tärkeää festarikansamme terveys ja turvallisuus ja siksi teemme siirron kesän alusta kesän loppuun", tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo. Kaarinan kaupunki, yhteistyökumppanit, yritysasiakkaat sekä esiintyjät ovat olleet positiivisin ja kannustavin mielin yhteistyössä etsimässä ratkaisuja tämän poikkeavan tilanteen vuoksi ja puoltavat järjestyksessään 11. Saaristo Openin siirtoa kesän lopulle. Yhteistyössä asiat saadaan järjestettyä parhain päin. "Meillä on uskomaton ammattilaisryhmä mukana tekemässä tätä tapahtumaa niin Kaarinan kaupungin kuin yhteistyökumppaneidenkin puolelta. Kaikki ovat ymmärtäneet tilanteen vakavuuden ja ovat samalla mielellä, että Saaristo Open halutaan mahdollistaa uskolliselle yleisölle. Tilanne on meille vaikea ja vaikka peruuttaminen olisi ollut meille taloudellisesti kannattavin ratkaisu, haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa tämän vaikean ajan keskelle", Keskinen jatkaa. Saaristo Openin ohjelmistoon tulee muutoksia ja tapahtuma palautuu kaksipäiväiseksi, mutta osa jo julkaistusta artistikattauksesta säilyy. Tapahtuman hengen mukaisesti Suomen ykkösnimet ovat mukana Hovirinnan rannassa kesän päätösviikonloppuna. "Olemme surullisia vallitsevasta tilanteesta, mutta samalla siirrosta helpottuneita. Tuomme tämän vaikean tilanteen keskelle ihmisille ilon ja toivon pilkahduksen festarikesästä. Asiakkailta toivomme joustavuutta ja ymmärrystä" Keskinen jatkaa. Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. #kesänpäätösfestarit #saaristoopen

Henkilön Saaristo Open (@saaristo_open) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Temptation Island Su... Metalliryhmä Machine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova