Tuorein sisältö

Oo-De-Lally: Disneyn uusikin Robin Hood toteutetaan eläimillä

11.04.2020 klo 12.50 | Luettu: 2126 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Robin Hoodin uusista versioista ei pulaa ole, mutta sehän kuulostaa melkein erikoiselta, että Disney aikoo kierrättää oman versionsa. 70-luvun piirretty kertoi tarinan eläinhahmoilla ja nappasi Oscar-ehdokkuuden laululla "Love". Myös uusi versio on musikaali ja siinä nähdään tietokoneanimaatiolla toteutettuja eläinhahmoja oikeissa lavasteissa.

Englanninkielisen uutisen mukaan leffa on "live-action/CG hybrid". Se saattaa tarkoittaa sitäkin, että koko leffa toteutetaan tietokoneella fotorealistisesti uuden Leijonakuninkaan tyyliin, mutta ennen Leijonakuningasta "live-action" viittasi lavasteisiin. Asian ratkaissee budjetti. Leffa tehdään Disneyn suoratoistopalvelua varten. Palvelun kallein oma leffa on 125 miljoonan dollarin Artemis Fowl, ja senkin oli tarkoitus saapua teattereihin ennen koronaviruskriisiä. Leijonakuningas maksoi puolet enemmän.

Robin Hoodin kirjoittaa Kari Granlund, joka oli rustaamassa Kaunottaren ja Kulkurin suoratoistoversiota, joka toteutettiin oikeilla koirilla. Ohjauksesta vastaa Carlos Lopez Estrada, jonka töihin lukeutuu rikoskomedia Blindspotting.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klassinen Bond-takaa... Slipknot lavalla, vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova