Tuorein sisältö

Voice Of Finland -tuomari kertoi vuosien rankasta sairauskierteestä

15.04.2020 klo 11.55 | Luettu: 1157 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Voice Of Finlandista tuttu räppäri Redrama kertoo somessa syyn, miksi mieheltä ei ole tullut uutta musiikkia vuosiin.

Mies on sairastanut jo reilun neljän vuoden ajan. Ja kun puhutaan sairastelusta, räppäri on kärsinyt monenlaisista vaivoista, jotka ovat lamauttaneet pahimmillaan täysin. Normaali arki on ollut mahdottomuus.

Kaikki alkoi nukkumisvaikeuksista - siis mies ei nukkunut päiviin!

Diagnoosi oli masennus, burn out. Kunnes lopulta Redramalla todettiin Lymen sairaus eli borrelioosi.

Vasta kuluvan vuoden maaliskuussa olo on parantunut - tällä hetkellä Redrama tekee uutta musiikkia ja uusi julkaisu on luvassa 17.4.

Katso Redraman perusteellinen tilitys:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’ve been waiting for a long time to let all of you know why I haven’t been able to write and release any more songs these last 4 years. I have been fighting serious illness but now I’m finally getting better and I will drop the first of a series of singles this Friday April 17th ! CHECK OUT FULL STORY ON MY IGTV. The video came out really long because I was nervous about talking about these things. I appreciate if you have the time to watch the whole thing:) ???????????? ????? // Olen odottanut pitkään, että voisin kertoa miksi en ole pysynyt tekemään musiikkia kunnolla viimeisen neljän vuoden aikana. Olen ollut vakavasti sairas, mutta nyt voin jo paljon paremmin ja Perjantaina 17.4 julkaisen uuden sinkun, jonka jälkeen julkaisuja tulee vielä lisää pitkin kevättä. TSEKKAA KOKO STOORI IGTV’stä! (Sori videosta tuli aika pitkä, kun mua jännitti puhua näistä asioista. Oon kiitollinen jos jaksatte katsoa sen kokonaan) Stay healthy and safe friends:)

Henkilön Redrama (@redrama) jakama julkaisu




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suositun sairaalasar... Altered Carbon 2-7: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova