Tuorein sisältö

Altered Carbon 2-7: muinaisten örkkilepakoiden salaisuus

15.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 1816 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Experiment Perilous


Odotan eläkepäiviltä sitä, että kaikki pitävät kirkkaita valoefektejä ja partikkelitehosteita yhtä hullunkurisina kuin 60-luvun scifiä pidetään nykyään. Tänään pörinän ensimmäinen huomionarvoinen asia on maininta, että tilttailevan naissankarin päässä on kaksi persoonallisuutta. Nyt jaksan katsoa lisää teleporttailua ja maagista uhoamista virtuaalitodellisuudessa, ja ruumiinvaihtoa ja kuvainnollista teleporttailua todellisuudessa, ehkä.

Pikseleitä. Vokseleita. Roisto tahtoo oppia käyttämään enkelituleksi kuvailtua muinaisten avaruusolentojen taikuutta. Huomioin sen, että pidin taas yli viikon tauon, mutta en muista sarjan tarinoineen avaruusolennoista erityisen kattavasti? Nyt monilla on sellaisiin kanta. Sankarittaren päässäkin on sellainen. Miessankarin paha isähahmo vaikuttaa kuolevan, koska hän jää kiven alle virtuaalitodellisuudessa, mutta sitten ufolepakko syö hänen mielensä ja siinä tuleekin olemaan juonta kerrakseen kauden päätösjaksolle.

Hömpän selittely toiminnan lomassa ajaisi asiansa, jos hahmovetoisessa puolessa olisi jotakin kouriintuntuvaa kuten viimeksi, kun sankari jutteli itsensä kanssa. En saa otetta siitä, mitä onni olisi sankareille: kausi kertoo vioittuneiden kovalevyjen viimeisistä kirskahduksista. Rikkinäinen, aineeton tekoäly tahtoo syöttää kollegalle kanakeittoa ja ehkä työntää töpselinsä häneen ihan vain symbolisesti. Se on jakson samaistuttavin hetki.



Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voice Of Finland -tu... Mystery Road C Morel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova