Tuorein sisältö

Tampereen Rockfest peruttu

23.04.2020 klo 18.04 | Luettu: 1105 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen Rockfest on peruttu.

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Rockfestin oli tarkoitus avata Tampereen uusi suurtapahtuma-alue, Näsijärven maisemissa sijaitseva Särkänniemen tapahtumaranta.

Suomen suurin rockfestivaali jää väliin koronaviruspandemian johdosta.

Jos haluat rokata ensi vuoden Rockfestissä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Rockfestiin 2021.

Rockfest juhlitaan kesällä 2021 kolmipäiväisenä Tampereella Särkänniemen Tapahtumarannassa 11.-13.6.2021.

Rockfestin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lipunpalautusten ohjeet ja linkit.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

People of Rockfest – meillä on todella surullisia uutisia. Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna. Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka. ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ?????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????????????????????? ???????? ?????????????????????????????????????????? ????????????????. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Ymmärrämme tilanteesta koituvan ketutuksen ja pettymyksen, olemme kaikki murtuneita. Vallitsevan tilanteen vuoksi, meidän on keskityttävä kuitenkin tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. MITEN TOIMIN 2020 LIPPUJEN KANSSA? Jos haluat rokata ensi vuoden Rockfestissä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Rockfestiin 2021. ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ?????????????????????????????? ???????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????.-????????.????.????????????????. Ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. ???????????? ???????????????????????????????? ????????.????.???????????????? ?????????????????????????????????. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet @tiketti.fi ja @lippu.fi Rockfestin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen ???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????????, suora linkki biossa. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, joihin ei vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille DM ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa esiintyä. Päivitämme nettisivujen usein kysyttyjen kysymysten vastauksia uuden tiedon pohjalta, tsekkaa sivua aktiivisesti. Puhalletaan nyt yhteen hiileen. Ylitetään kriisi yhdessä ja rokkisydäntemme pohjasta, emme malta odottaa, kun viimein pääsemme kertomaan teille iloisia uutisia 2021 Rockfestistä. Juhlimme takuulla kahden vuoden edestä massiivisesti! Nyt kuitenkin pysy kotona, huolehdi lähimmäisistäsi ja STAY ROCK ???? #rockfest #rockfest2020 #rockfest2021

Henkilön Rockfest (@therockfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dwayne Johnson tuott... Myös Seinäjoen Provi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova