Tuorein sisältö

Myös Seinäjoen Provinssi jää juhlimatta

23.04.2020 klo 18.59 | Luettu: 1094 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesäkuun lopulla juhlittavaksi suunniteltu Seinäjoen Provinssi jää tältä vuodelta väliin.

"Siirrämme nyt katseemme vuoteen 2021. Olemme aloittaneet neuvottelut tälle kesälle kiinnitettyjen esiintyjien kanssa ja tavoitteenamme on tehdä vuoden 2021 ohjelmistosta festivaalin historian paras".

Ennakkolipun kesän Provinssiin ostaneiden kannattaa vielä odotta. Provinssi tiedottaa kaikista yksityiskohdista, kuten palautuskäytännöistä ja lippujen hyödyntämisestä ensi kesän tapahtumassa samalla, kun vuoden 2021 päivämäärät julkistetaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

PROVINSSIA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2020?? ?? ? Kuten eilen kerroimme, Suomen hallitus on linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka.?? ?? ?? Tämä tarkoittaa sitä, että Provinssia ei voida tänä vuonna järjestää.?? ?? ?? Olemme murtuneita ja pahoillamme jokaisen puolesta, jota Provinssin peruuntuminen koskettaa. Haluamme erityisesti kiittää teitä kaikkia valtavasta määrästä somessa ja sähköpostitse saamistamme tsemppiviesteistä sekä kaikesta kannustuksesta ja tuesta kevään aikana. Yhdessä selviämme tästä ja teemme ensi kesästä entistäkin suuremman Ihmisten juhlan! ???? ?? ?? Siirrämme nyt katseemme vuoteen 2021. Olemme aloittaneet neuvottelut tälle kesälle kiinnitettyjen esiintyjien kanssa ja tavoitteenamme on tehdä vuoden 2021 ohjelmistosta festivaalin historian paras. ?? ?? ?? Julkistamme ensi vuoden Provinssin päivämäärät niin pian kuin mahdollista, ja toiveenamme on päästä samalla kertomaan ensimmäisiä kesän 2021 esiintyjäuutisia.?? ?? ?? Selvitämme parhaillamme, miten voimme toimia vuoden 2020 tapahtumaan ostettujen lippujen osalta parhaalla mahdollisella tavalla. Kerromme kaikista yksityiskohdista, kuten palautuskäytännöistä ja lippujen hyödyntämisestä ensi kesän tapahtumassa samalla, kun julkistamme vuoden 2021 päivämäärät. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet uuden ajankohdan. Pyydämmekin, että ette vielä ottaisi yhteyttä lipunmyyntipaikkoihin.?? ?? ?? Jos teillä on asiaan liittyen kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi.?? ?? ?? Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme! ??? ?#provinssi? ? ?? ***ENGLISH IN COMMENTS***

Henkilön Provinssi Festival (@provinssi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tampereen Rockfest p... The Plot Against Ame... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova