Tuorein sisältö

Ole kuin Rölli, askartele roviolle poltettavaa - katso somevideolta inspiroivaa ohjetta

30.04.2020 klo 09.41 | Luettu: 951 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Eilen julkistettiin Tuska Art & Designin käynnistämä yhteisöllinen taideprojekti ASDAMA HEL, joka toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Helsingin Suvilahteen kohoaa toukokuussa ASDAMA HEL -monumentti, yhteisöllinen taideteos. Metallipäiden tehtävänä on osallistua "rovion" synnyttämiseen.

Esimerkkiä näyttää "Rölli".

"Rölli askartelee ystävän roviolla poltettavaksi. Ole kuin Rölli. Suvilahteen kohoaa toukokuussa yhteisöllinen taideteos, ASDAMA HEL. Monumentti rakentuu ihmisten tekemistä esineistä ja tässä Rölli & sinä astutte kuvaan. Tee pieni taideteos tai käsityö. Muiluta se kenenkään huomaamatta Suvilahteen toukokuun aikana rakentuvaan rovioon. ASDAMA HEL -teoksella käsitellään pimeitä asioita ja tunteita sekä niistä irti päästämistä. Teemat ovat pelko, turhautuminen, tuska ja aloitusaihe: yksinäisyys. Koska monumentti kuun loppupuolella poltetaan, käytä taiteessasi ja käsitöissäsi vain ympäristöystävällisiä materiaaleja. Esim. liima ja muovi ovat nou-nou, mutta risut ja juuttinaru jes-jes. Suvilahteen asti matkaaminen ei ole välttämätöntä, vaan ASDAMA HELiin voi osallistua myös tekemällä käsitöitä kotona ja postaamalla kuvan siitä tunnisteella #ASDAMAHEL. Yhteisölliseen taideteokseen voi osallistua myös pikkupirujen kanssa ja se voi olla oikein kivaakin".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tässä on Rölli. Rölli askartelee ystävän roviolla poltettavaksi. Ole kuin Rölli. ???? Mitä nyt taas? Suvilahteen kohoaa toukokuussa yhteisöllinen taideteos, ASDAMA HEL. Monumentti rakentuu ihmisten tekemistä esineistä ja tässä Rölli & sinä astutte kuvaan. Tee pieni taideteos tai käsityö. Muiluta se kenenkään huomaamatta Suvilahteen toukokuun aikana rakentuvaan rovioon. ASDAMA HEL -teoksella käsitellään pimeitä asioita ja tunteita sekä niistä irti päästämistä. Teemat ovat pelko, turhautuminen, tuska ja aloitusaihe: yksinäisyys. Koska monumentti kuun loppupuolella poltetaan, käytä taiteessasi ja käsitöissäsi vain ympäristöystävällisiä materiaaleja. Esim. liima ja muovi ovat nou-nou, mutta risut ja juuttinaru jes-jes. Suvilahteen asti matkaaminen ei ole välttämätöntä, vaan ASDAMA HELiin voi osallistua myös tekemällä käsitöitä kotona ja postaamalla kuvan siitä tunnisteella #ASDAMAHEL. Yhteisölliseen taideteokseen voi osallistua myös pikkupirujen kanssa ja se voi olla oikein kivaakin. Teoksen valmistumista seurataan ASDAMA HEL -FB-tapahtumassa, joten klikkaa itsesi myös sinne: linkki biossa ?? Ihmiset eivät voi nyt kokoontua, mutta ajatukset, ideat ja esineet voivat. ASDAMA HEL toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. #tuskafestival #ASDAMAHEL @helsinki

Henkilön Tuska Festival (@tuskafestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sex Tape Suomi -ohje... Iron Maidenin fanit ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova