Tuorein sisältö

Nollasta pollaan: Marvel-miehet kehittelevät Herkulesta Disneylle

01.05.2020 klo 01.00 | Luettu: 1398 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kreikkalaisesta mytologiasta tuttu Herkules on seikkaillut Marvelin sarjakuvissa Thorin tavoin. Disney ei kuitenkaan tahdo laajentaa Marvelin elokuvauniversumia, vaan kierrättää 90-luvun piirretyn. Sen version tunnetuimpiin lauluihin lukeutuu "Zero to Hero", joka suomennettiin muotoon "Nollasta pollaan".

Avengers- ja Captain America -elokuvia tehtailleet veljekset Joe ja Anthony Russo tuottavat uuden Herkuleksen. Kirjoittajaksi on värvätty Dave Callaham, joka on tulevien Marvel-aiheisten elokuvien Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ja Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 naputtelija. Hänen aiempia töitään ovat mm. The Expendables ja Zombieland: Double Tap.

Tällainen äijäporukka vihjaa, että leffa on toimintapainotteinen ja uuden Mulanin tavoin musikaalinumerot jätetään väliin. Suuntaa ei kuitenkaan ole vahvistettu.

Ariana Grande esitti pari viikkoa sitten piirretystä tutun kappaleen "I Won't Say I'm in Love" Disneyn ohjelmassa. Jo 14 000 fania tahtoo hänet Megaraksi Change.org-aloitteen mukaan. Aiemmin hänet tahdottiin Arieliksi.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kahelit kytät palaav... Katso ilmaiseksi nyt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


130


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova