Tuorein sisältö

'Stayin' Alive' -livestream-festivaali kesäkuussa

06.05.2020 klo 11.19 | Luettu: 453 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oululainen liveklubi 45 Special ja tamperelainen kulttuurikeskus Tullikamari järjestävät yhteistyössä kaksipäiväisen, kahdesta kaupungista laadukkaana livestreamina lähetettävän festivaalin.

Stayin’ Alive Festival -nimeä kantava tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2020. Kumpanakin festivaalipäivänä esiintyy neljä myöhemmin julkaistavaa huippuartistia, puolet Tullikamarilla ja puolet 45 Specialissa.

45 Special aloitti maaliskuussa Stayin’ Alive -kampanjan, jonka myötä klubilta on striimattu jo useampi keikka. Livestream-keikkojen sarja oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tähän mennessä lähetyksiä on katsonut jo yli 200 000 ihmistä. Kyseisillä keikoilla on nähty mm. Kaarle Viikate & Jukka Takalo, Kotiteollisuus ja Maustetytöt.

"Me päätimme toteuttaa tämän festivaalin kunnianhimoisesti kahdesta kaupungista yhtäaikaisesti niin käsinkosketeltavasti kuin osaamme. Tuodaan ihminen virtuaalisesti läsnä huippulaadukkaan monikameratuotannon ja interaktiivisuuden avulla", lupaa tapahtuman tekninen tuottaja Mikko Pohjola.

Tullikamarilla aloitettiin livestream-tuotannot jo vuonna 2012, mutta tuotantojen kehittäminen jäi tauolle 2015. Uusien digitaalisten palvelujen kehittäminen sai uutta vauhtia, kun yleisötapahtumat kiellettiin.

"45 Specialin Stayin’ Alive -konserttisarja herätti uudelleen pitkään muhineen ajatuksen yhteistyöstä. Yhdistämällä voimamme pystymme tuottamaan ihmisille jotain uutta", kertoo Tullikamarin promoottori Tero Viikari.

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi YouTubessa sekä Nelivitosen ja Tullikamarin Facebook-sivuilla. Linkki livestriimiin luodaan tunti ennen festivaalin alkua ja jaetaan muun muassa Stayin’ Alive Festivalin viralliseen Facebook-tapahtumaan.

Tapahtumaa voi kuitenkin tukea ostamalla Early Bird Stays Alive -liput, joiden myynti aloitetaan keskiviikkona 6. toukokuuta. Myyntiin tulee myös VIP-paketteja ja muita Stayin’ Alive Festival -tuotteita. Festivaalia voi tukea myös tapahtuman aikana.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spears onnit... Salatut elämät -fane... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova