Tuorein sisältö

Salatut elämät -faneille kesä lupaa paljon - suositut spinoffit myös televisiossa

06.05.2020 klo 11.37 | Luettu: 524 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Salkkarifaneille kesä lupaa hyvää.

Salatut elämät, Pihlajasatu ja suositut spinoffit viihdyttävät kesällä, satoi tai paistoi.

Uuusien jaksojen parissa viihdytään vielä juhannuksen jälkeiseen tiistaihin 23.6. saakka. Sen jälkeenkään ei tarvitse elää täysin ilman Salkkareita, sillä MTV3:n kesää piristävät sekä uusi Pihlajasatu-kausi että suoratoistopalveluissa suosioon nousseet spinoff-sarjat MC Taalasbiili, Kämppä Tyhjänä #käty3, Paluu Tuulirantaan ja Ullalla on asiaa. Tämän lisäksi Sub esittää kesän aikana aikaisempia Salkkarit-jaksoja uusintoina.

MC Taalasbiili, Ke-pe 24.6.-26.6. MC Taalasbiili nähdään MTV3:lla kolmen arki-illan mittaisena annoksena. Kari Taalasmaa on aikeissa toteuttaa linnakundikaverinsa Skäbän kanssa suunnitelman ajaa Easy Rider -henkeen moottoripyörällä halki Amerikan. Pian on koossa ”MC Taalasbiili”, alan miesten klubi, jonka nurkissa Benjamin, Severi ja Jonne alkavat hengata.

Pihlajasatu – uusi 3. kausi, Ma 29.6. klo 19.30 alkaen.

On aika jälleen kurkistaa Ullan kristallipalloon ja nähdä millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin.

Kämppä tyhjänä #käty3, Pe 31.7. klo 20. Heinäkuun lopulla nähdään koko kausi Kämppä tyhjänä #käty3 -sarjaa tv:ssä putkeen. Benjaminilla on kämppä tyhjänä, niinpä nuoriso kokoontuu Taalasmaille.

Paluu Tuulirantaan, Pe 7.8. klo 20. Paluu Tuulirantaan -sarjassa Severi, Benjamin ja Nella lähtevät salaa vanhemmiltaan mökkireissulle, joka muuttuu lopulta hyytäväksi elonjäämistaisteluksi. Kaikki jaksot nähdään Maikkarilla perjantaina 7.8. klo 20 alkaen.

Ullalla on asiaa, Pe 14.8. klo 20. Joulukuussa ensi-iltansa C Moressa ja mtv-palvelussa saanut Ullalla on asiaa nähdään elokuussa MTV3:lla. Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni, rakastettu Ulla Taalasmaa päästetään ääneen ja osansa saavat niin kampaajat kuin taksinkuljettajatkin. Koko kausi nähdään putkeen 14.8. Maikkarilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Stayin' Alive' -liv... Rikkaat ja rahattoma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova