Tuorein sisältö

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa Bulevardilta Herttoniemen vaatimattomaan lähiöön on henkisesti pidempi matka kuin kilometreilla mitattuna

06.05.2020 klo 13.29 | Luettu: 312 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa ex-huippumalli, elokuvaohjaaja Tertta Saarikko vaihtaa asumisolosuhteita vaatimattomampaan viikon ajaksi.

Bulevardilta Herttoniemen vaatimattomaan lähiöön on henkisesti pidempi matka kuin kilometreilla mitattuna.

Hiljaiselo kaukana keskustan sykkeestä käy Saarikolle kuvausten aikana liian raskaaksi. Viidentenä päivänä urbaaniromantikoksi itseään kuvaileva Saarikko pakkaa tavaransa ja lähtee yöpymään keskustan hotelliin.

"Olen ollut täällä jo monta päivää ja nyt tuli tunne, että nyt täytyy päästä keskustaan. Mulle iski niin järkyttävä ikävä sinne kaupungin vilinään, että hyppäsin metroon, kassi olalle ja menin hotelliin. Haluan asua täällä kivijalkakauppojen keskellä".

Saarikon hiljattain kokema raskas menetys antaa tunnemyrskylle taustaa. Saarikon isäpuoli Klaus Järvinen menehtyi kaksi päivää ennen ohjelman kuvausten alkua. Surua käsittelevälle Saarikolle yksinäisyys hiljaisessa lähiönaapurustossa kävi liian rankaksi.

Ydinkeskustan hotellihuoneessa vietetty yö vie Saarikolle annetun viikkobudjetin reilusti miinukselle. Kahviloita ja ravintoloita rakastava tähti pitää kuitenkin budjetistaan kiinni ruokailun kohdalla ja syö ostoksistaan kokkaamansa aterian hotellilla.

"Näin me ihmiset ollaan erilaisia ja sehän on tosi hienoa. On oikein hyvä nähdä erilaisia tapoja ja mahdollisuuksia elää. Luulen, että jos mulla ei olisi ollut tällainen raskas menetys tässä juuri, niin se olisi ollut minullekin helpompaa”.

Rikkaat ja rahattomat keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Lähde Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Salatut elämät -fane... Cate Blanchett on li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


996


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova