Tuorein sisältö

Masked Singer Suomessa Ampiainen oli arvoitus viimeisiin esityksiin asti - missä vaiheessa epäilit kyseessä olevan Erika?

17.05.2020 klo 18.41 | Luettu: 1650 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Masked Singer Suomen finaalilähetyksessä Heinäseipään alta paljastui Ilkka Alanko, jonka äänen tunnisti "helposti" viimeisen esityskappaleen kohdalla.

Kisan voittaneen Leijonan eli Sami Hedbergin monipuolinen suoritus oli häikäisevä mutta varsinkin ensimmäisestä esityksestä löytää Samin äänen, kun tietää mitä etsiä.

Mutta Ampiainen eli Erika Vikman oli monipuolisuudessaan suorastaan hämmentävä - vähintään yhtä suuresti kuin Sami Hedbergin suoritus.

Erika on lisännyt someen videopätkän kaikista ohjelman laulusuorituksista - missä vaiheessa epäilit kyseessä olevan Erika?Eikö Samin äänen tunnista kyseisestä esityksestä? (Laulusuoritus alkaa kohdasta 1 min. 10 sek.)Entä eikös tuo ole selvästi Ilkka Alanko? (Laulusuoritus alkaa kohdasta 1 min.)
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Masked Singer Suomen... Vuosi Rillit huuruss... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.05.2020 klo 17.12

Ampiainen oli jo kauan selvä juttu. Paras oli tietenkin Heinäseiväs, joka osasi hämmentää katsojaa joka jaksossa, kunnes viimeisessä jaksossa lauloi omalla äänellään ja oli helppo tunnistaa. Ilkka oli paras.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova