Tuorein sisältö

Miracle Workers: Dark Ages - Pascon, eli keskiaikaiset WC-messut

20.05.2020 klo 21.45 | Luettu: 1721 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Dark Ages
Jaksot 3 ja 4: Road Trip ja Internship


Jaksot ovat kestoltaan lähempänä varttia kuin puolta tuntia, joten kauden olisi voinut arvostella kerralla, mutta huumori hyötyy tauoista. 3. jakso tiivistää, kuinka nousta kuninkaan suosioon katuojasta. Se kytkeytyy siihen, kuinka paskanlapioijan tytär yrittää pärjätä. Huomiomme vangittuaan jakso törttöilee kuin roolipelaajat eivät jaksaisi enempää ja loppuu. Aika hauskaa.

Pascon-messuilla selviää, että lapioijien ammatti on uhattuna: reikä, johon voi paskantaa, on keksitty. Lapioija voi ryhtyä putkimieheksi, mutta ikänsä lapioineella rehellisellä duunarilla on vaikeuksia ymmärtää, miten kakka menee reikään. On se huumoria, että tätä varten nikkaroitiin lavasteet ja palkattiin Steve Buscemi.

4. jaksossa hyväntahtoinen, vilpittömästi pihalla oleva prinssi Daniel Radcliffe pääsee lapioijan kisälliksi. Se on järjestetty juttu, joten Buscemi ei uskalla neuvoa, vaikka prinssi polttaa talon tajuamatta sitä mokaksi. Tämä on niin väsynyttä, etten voi varmaksi sanoa, toimiiko tämä paremmin, kun vasta aloitit, vai kun olet katsonut pitkään.

Paikallinen Robin Hood ryöstää kaikilta ja vetää huumeita, tiiätsä? Tiedät tämän perusteella, tahdotko katsoa. Heikkous on yhä se, että jaksot vain loppuvat ilman huipennusta, mutta vastapainoksi kokonaisuus ja varsinkin prinssi kehittyvät.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-1 ja 2-2 --- Jaksot 2-5 ja 2-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mieletön kiertueruuh... Mitä ihmettä Megan F... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova