Tuorein sisältö

Farmi Suomen voittaja selvillä - voittajalle 30 000 euron voittopotti

21.05.2020 klo 22.06 | Luettu: 443 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Farmi Suomen voittaja on selvillä.

Tiukka finaali huipentui jääkiekkomaalivahti Noora Rädyn ja tubettaja Jaakko Parkkalin väliseen tiukkaan kamppailuun. Kisa päättyi Noora Rädyn voittoon.

"Ekana päivänä ikinä olisi uskonut, että seison tässä voittajana! Siinä oli niin monta hienoa ihmistä ja kovaa kilpailijaa, paljon farmitietäjiä. Sitten pikkuhiljaa, kun alkoi ihmiset putoamaan, tiesin, että mitä pidemmälle mennään, sitä vahvempi mä oon", Noora kertoo kisakokemuksestaan.

Farmi Suomen voittaja sai 30 000 euron voittopotin. Ison osan rahoista Noora haluaa sijoittaa tärkeään tarkoitukseen.

"Lahjoitan osan hyväntekeväisyyteen, haluan tukea esimerkiksi nuoria jääkiekkoilijoita, jotka eivät pystyisi kausimaksuja maksamaan", Noora kertoo.

"Opin Farmilla sen, että mulla on aika pitkä pinna ja iso työmoraali, en anna helposti periksi. Olen oppinut myös sen, että ihminen pärjää hyvin vähällä. Meillä ei ollut juoksevaa vettä, vessanpönttöä, ruoka ei ollut mitään kovin ravitsevaa urheilijalle, mutta oltiin kuitenkin kylläisiä. Tehtiin vähästä hyvät olot. Olen oppinut, että kaiken elämässä ei tarvitse olla hirveän hienoa ja silti voi olla tyytyväinen ja kivaa".

(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hollywood, osa 6: pa... Miksi Ruby Rose jätt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova