Tuorein sisältö

Hollywood, osa 6: pahoittelut logiikan ystäville, muttei tästä voi olla pitämättä

21.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 457 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Meg


Kuten sanottua, uusi itsetuhoisen feministinen Charlie's Angels -leffa auttaa arvostamaan perusidealtaan outoa sarjaa, jonka sydän on lämmin ja toteutus sujuvaa. Ku Klux Klan iskee, kun tieto vähemmistöelokuvasta leviää. Setämies on heti luopumassa leikistä ja syyttelemässä naispomoa tunteellisuudesta, joten muori pistää sedän kuriin ja kaikki oikeat ihmiset nyökyttelevät.

Silmiä on hitusen pyöräytettävä, kun nuorukaisten pyllyä myynyt mairea herra päättää tukea heidän unelmiaan ja korvata heidät ikääntyneillä mies- ja naisprostituoiduilla, jotka huoraavat hyvän asian (leffan budjetin) vuoksi. Sarja saisi sanoa alasta jotakin selkeää, mutta sutenööri teki kiltisti. Hänkin pääsee leffaan. Kaikilla on kivaa, kunhan he tahtovat kivaa muille. Prätkähiirien sanoin: hanat auki!

Työn alla oleva fiktiivinen elokuva kertoo elokuvien tekemisestä, joten seuraamme elokuvien tekemisestä kertovan elokuvan tekemistä. Ei pentele, mutta: sisäsiittoisuus ei pysy päällimmäisenä mielessä, kun sympaattiset, hahmovetoiset juonet ovat loppusuoralla.

Super Setämies Turbo herää koomasta - mutta halinallevoimat pelastavat hänenkin sielunsa. Nilkkituottaja vaikuttaa pilaavan leffan - mutta hänellä onkin pointti. Sarja on höttöinen suvakkifantasia, joka tuntuu unohtavan Ku Klux Klanin yhtä nopeasti kuin mafian, joten en usko jakson synkkään lopetukseen lainkaan. Siitä noustaan.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlize Theron joht... Farmi Suomen voittaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova