Tuorein sisältö

Miracle Workers: Dark Ages - keskiajalla sukulaiset sai teloittaa lautapelien jälkeen

22.05.2020 klo 22.45 | Luettu: 599 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Dark Ages
Jaksot 5 ja 6: Holiday ja Music Festival


Sadonkorjuuta juhlitaan. Paskanlapioijien tönössä setä paasaa politiikkaa ja veljentytär kihisee kiukkua. Linnassa prinssi koettaa pehmentää sotaisan sukunsa välejä seurapeleillä. Jos omistat sukulaisen-... tai ei. Jos olet avannut tv:n, tiedät miten käy. Sarja osaa kärjistää, joten hymähdetään. Jos yksi asia on vahvempi kuin samantapaisissa brittihuumorin klassikoissa, niin kyynisyyden alta pilkottava hömelö sydämellisyys.

Lapiotyttären pyöreä lannoitin ja edistysmielinen luonne motivoivat prinssiä. Prinssi ei ole varma, mikä Skeletor-henkisessä kuningasisässä mättää, mutta hän yrittää olla ottamatta mallia. Poikaparka joutuu koetukselle. Monarkki voi järjestää musiikkifestivaalit pulliaisten iloksi ja mukisematta maksaa tähtiartistille, mutta onko mahdollista olla turvautumatta Vlad Seivästäjän filosofiaan, jos artisti väittää uransa olevan kokeellisessa, "epämelodisessa" vaiheessa?

Lapiotyttären ja hänen ystävänsä kasvaminen erilleen on sukujuhlien kaltainen sivujuoni, joka kulkee täsmälleen kuten kliseiden kirja käskee. Sarja on huvittavampi rennon typeränä eli maistuessaan improvisaatiolta. Mielessä on käynyt, että ihanteellinen sarja olisi yhdistelmä tätä sarjaa (pukuihin ja lavasteisiin on panostettu), Middleditch & Schwartzia (improvisoitu lavakomedia ilman lavasteita) ja HarmonQuestia (puoliksi animoitu roolipelishow, jossa noppakin vaikuttaa tapahtumiin).


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-7 ja 2-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christopher Nolanin ... Spider-Man-hahmon re... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova