Tuorein sisältö

Spider-Man-hahmon repliikistä tehtiin sankari, joten nyt sankarista tehdään leffa

22.05.2020 klo 20.15 | Luettu: 971 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supersankari Jackpot debytoi Spider-Man-lehdessä vuonna 2007, joten Sony yrittää tehdä hänestäkin elokuvan. Näiden projektien kohtalo kytkeytyy siihen, miten Venomin aloittaman uuden jatkumon seuraava osa Morbius menestyy.

Jackpot on vahva. Ja kestävä. Jos sarjakuvia mukaillaan, tarina saattaa olla tämä: tieteilijä Sara Ehret toimii supersankarina lyhyen aikaa saatuaan vahingossa supervoimat, minkä jälkeen häneen salaa ihastunut Alana Jobson on halukas hankkimaan vastaavat voimat ja jatkamaan Jackpotin uraa.

Sarjakuvat eivät aluksi paljastaneet, kuka Jackpot on. Spider-Man epäili, että kyseessä on hänen sussunsa Mary Jane, jonka klassinen repliikki on "face it Tiger, you just hit the jackpot".

Sony suunnittelee monia tällaisia filmejä. Tuoretta tietoa on sekin, että S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) on palkattu yhden, naishahmoon keskittyvän elokuvan ohjaajaksi. Sisäpiirilähteiden (tai keskipiirilähteiden) mukaan kyseessä on luultavasti oraakkelimaisen Madame Web -hahmon oma elokuva, joka on mainittu aiemminkin.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miracle Workers: Dar... Netflixin lopettama ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova