Tuorein sisältö

Stars on Stage - valokuvanäyttely tuo meganimet Tampereelle

02.06.2020 klo 11.22 | Luettu: 225 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valokuvia maailmantähdistä Tampere-talossa - Stars on Stage -valokuvanäyttely tuo meganimet Tampereelle.

30-vuotiaassa Tampere-talossa päästään kesällä 2020 valokuvien kautta mukaan noin 60 megatähden keikalle ja tapahtumaan ympäri maailman. Maailmantähtien keikkakuvaajana tunnetun Ralph Larmannin Stars on Stage -näyttely toteutetaan Sorsapuistosalissa 30.6.-18.8.2020.

Maailman parhaimmaksi konserttikuvaajaksi tituleerattu Ralph Larmann täyttää osaltaan monien kokemaa festaripuutostilaa.

"Larmannin kuvien kautta meillä kaikilla on mahdollisuus päästä myös monille sellaisille keikoille, joihin emme välttämättä ole edes päässeet. Jokainen löytää Larmannin kuvista omia suosikkejaan, sillä hänen makunsa ja kattauksensa on todella laaja U2:n suurimmista maailmankiertueista Kansallisoopperan Ring-tuotantoon. Yhteistä Larmannin kuvaamissa keikoissa on todella vahva visuaalisuus. Se kuvista todella välittyy, hehkuttaa Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Vuonna 1962 syntynyt Ralph Larmann kutsuu itseään esityskuvaajaksi. Hänen uransa käynnistyi 1980-luvun lopulla. Sen jälkeen hän on valokuvannut mm. AC/DC:tä, Metallicaa, U2-yhtyettä, Justin Timberlakea, Michael Jacksonia, Ed Sheerania, Pinkiä, Robert Plantia, Princeä sekä Kaija Koota, Cheekiä ja Sunrise Avenueta.

Larmann on julkaissut omat kuvakirjat Stage Design ja Stage Design Emotions. Lisäksi hänellä on tärkeä rooli yli 20 kuvateoksessa. Niistä tärkeimmät ovat AC/DC:n Rock Or Bust sekä U2:n U2 360° - From the Ground Up.

Stars on Stage -näyttelyssä Tampere-talon Sorsapuistosalissa on mukana otoksia myös Suomen Kansallisoopperasta ja Tanskan kansallisbaletista.

Näyttelyyn luodaan aito keikkatunnelma musiikilla ja valoilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stayin’ Alive Festiv... Telialta lapsiystävä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova