Tuorein sisältö

Telialta lapsiystävällinen kesäyllätys - C More Juniori vapaasti katsottavissa kesäkuun ajan

02.06.2020 klo 11.29 | Luettu: 289 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesälomien alkamisen kunniaksi Telia tarjoaa C More Juniori -kanavan sisällöt tv-asiakkailleen vapaaseen katseluun.

"Poikkeusajan myötä sisältöjen ja yhteyksien merkitys on kasvanut entisestään. Etenkin lapsiperheissä nettiä käytetään monipuolisesti niin etätöiden tekemiseen, pelaamiseen kuin viihteestä nauttimiseen. Ja nyt kesälomien alkamisen myötä lapset viettävät taas päivisin enemmän aikaa kotona, koska monien vanhempien etätyöt jatkuvat tuttuun tapaan. Lapsille suunnattu viihde voikin tarjota toivottua helpotusta perheen arkeen", Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen kertoo.

Lastenkanava C More Juniori tarjoaa klassikoita, lastensarjoja sekä kotimaisia suosikkeja suomeksi. Kesäkuussa kanava viihdyttää nuoria katsojiaan muun muassa Ti-Ti Nalle-konserttien, Winx-klubin kahdeksannen kauden ja Mimmit Musapatti -uutuussarjan parissa.

Kanava on auki tiistaihin 30.6. saakka.

Vapaassa katselussa olevien sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tilin luominen ja kanavien katsominen ei sido mihinkään ja on maksutonta. Mikäli asiakkaalla on jo Telia TV -tunnukset, uusia erillisiä tunnuksia ei tarvita. Katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla tai Telian kaapeliverkossa kaapelikortilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stars on Stage - val... Victoria Beckham net... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova