Tuorein sisältö

JP Leppäluoto julkaisi ensimmäisen sooloalbumin

05.06.2020 klo 21.29 | Luettu: 336 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Charon-, Harmaja ja Northern Kings -sekä Raskasta Joulua -yhteyksistä tuttu JP Leppäluoto julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Piilevää pimeää tänään 5. kesäkuuta.

"Levy on juuri sitä, mihin olen kasvanut musiikillisesti. Röyhkeän suurta, hajottavan herkkää, rouheaa suomirockia, lainauksia menneestä ja jotain totaalisen uutta. Tämä musiikillinen matka alkoi kitaristi Samuli Erkkilän ja sellisti Elias Kahilan kanssa muutama joulu sitten, kun teimme ensimmäisen yhteisen rundimme. Soundi omalle materiaalilleni marinoitui kiertueella ja biisejä alkoi putkahdella kuin itsestään. Biisinkirjoitukseen upean lisän toi sanoittaja Sana Mustonen, joka on tekstittänyt paria biisiä lukuunottamatta kaikki tulevan levyn kappaleet. Levylle oli ilo tehdä myös raastavan raaka duetto Sanin (Aikakone) kanssa ja lyödä yhteen biisiin molempien elämänkokemus ja makeasti yhteen toimivat laulusoundit. Levystä tuli juuri niin komea kakku kuin halusimme, mutta parasta koko hommassa on se, että 'you ain´t seen nothing yet'!!".

JP Leppäluoto Live Stream TV:n estradilla levyjulkkarikeikalla.Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tulin sellaista sulta kysymään, että lähtisitkö mun ja mun kavereiden kans keikalle perjantaina 5.6.? Ollaan Eliaksen ja Samulin kans menossa Akun tehtaalle juhlimaan levynjulkkareita ja soittamaan kokonaisuudessaan meidän uus levy ja ajateltiin, et ois kiva jos oisit mukana! Meillä on bändissä hieman vahvistusta, ku halutaan tehdä tää sulle ns."isollaan". Eli meidän trion täydentää Jani Auvinen rummuissa ja Okke Komulainen koskettimissa! On muuten aika legendaarisia ukkoja, että ihan hyvässä seurassa oot. Lisäksi meillä on mukana yks upea yllärikaveri! Ei voida sua ikävä kyllä tonne paikan päälle ottaa mukaan, mutta Akun tehdas lupas järjestää meidät sun olkkariin, tai mihin huoneeseen vaan! Klikkaat vaan tästä www.livestreamtv.fi ja taika tapahtuu! Mitä sanot? @eliaskahila @auvojani @samylee_erkkila @okkekomulainen @akuntehdasvirallinen @playgroundmusicfi @propromotionoy @levykauppax #piilevääpimeää

Henkilön JP Leppäluoto (@leppaluoto) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oscar-voittaja kerto... Space Force: enkä py... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova