Tuorein sisältö

Space Force: enkä pyytänyt kuin paukkua pakaroille ja käsihommia

05.06.2020 klo 22.40 | Luettu: 543 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Space Flag ja The Spy


Jos astronautti kuolee, robottipuku palaa tukikohtaan. Kun kenraali pistää puhelimen kaiuttimelle, astronautit kuulevat pukujen olevan heitä arvokkaampia. Vanha vitsi vahinkomöläytyksestä toistetaan vain, koska vitsi pitää olla. Onko se enää vitsi, kun mikään ei toimi? Esimerkiksi Braveheartissa kunkku kähisee, että nuolet maksavat rahaa, joten käytetään irlantilaisia. Irlantilaiset eivät ole hänen miehiään. Astronautin kouluttaminen maksaa.

Se on koomista, miten paljon inhoan komediasarjaa, josta yhä haluan pitää.

John Malkovich on takuumurea silmiä pyörittävänä tiedemiehenä. Kun häntä epäillään vakoilusta, koodinmurtajat kaivavat esiin hänen hellyyttävän kotivideonsa. Viimeistään se vihjaa, että hänen pitäisi olla päähenkilö, mutta se on kenraali Steve Carell, jonka elämä saa liikenevän luppoajan, koska valtavirran viihde kokee turvalliseksi panostaa typerään möykkääjään, jota paremmaksi katsoja itsensä tuntee.

Avaruusvoimat ottavat värikuulamatsin ilmavoimien kanssa. Toivoin turhaan vitsiä "au, perseeni", mutta huumoria sekin on, kun mainitut puvut johtavat lievästi kummaan kävelyyn. Se ei ole, kun Malkovich hakkeroi ilmavoimien jalat, jolloin he lakkaavat käyttämästä käsiään. Sarja on neliraajahalvaantuneen marsilaisen kirjoittama.

Vakoojaa etsitään, koska Intian avaruusohjelma etenee epäilyttävästi. Presidentti suuttuu, joten kenraali menettää tilaisuuden laukaista rakettinsa vankilassa istuvaan vaimoonsa. Mielleyhtymä on hilpeä, jos sen teet, mutta kyllä haluttaa nipottaa. Lopussa viitataan onaniaan melankolisesti. Heh sillekin, mutta komediasarjassa se voisi olla jakson identiteettiä vahvistava sivuteema, että kenraalille jäivät kovat piippuun.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< JP Leppäluoto julkai... Eniten tienaava julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova