Tuorein sisältö

Sara Siepin synttäribileet kasvoivat minifestariksi: 'Elämäni parhaimmat festarit'

08.06.2020 klo 21.35 | Luettu: 1221 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kauneuden ammattilainen Sara Sieppi juhli viikonloppuna isosti 29-vuotissynttäreitään.

Jopa niin, että Saran viikonloppubileitä voi kutsua minifestariksi.

Kavereiden ja karaoken lisäksi synttäreillä esiintyivät mm. Petra, Janna, Sini Sabotage ja Pikku G.

Sara hehkuttaa somessa synttäreitään, tosin ensi vuonna pitäisi juhlia tasavuosia ja miten ihmeessä laitetaan paremmaksi!

"Elämäni parhaimmat festarit (yritäpä tässä sit järjestää ensi vuodeksi jotkut kolmikymppiset, kun 29wee bileet oli tällaiset!".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Huhhuh mikä viikonloppu takana!! Kuvittelin järjestäväni pienet kesäjuhlat aka ”Varjoerottaja-bileet” mun parhaille mimmeille, mihin olin järkännyt karaoket&valot sekä pyytänyt vielä ihanaa @petraofficial_ esiintymään kaikille yllätykseksi. Yhtäkkiä mun selän takana olikin junailtu Semifestarit, josta mulla ei ollut mitään tietoa!!!! Restless.fi olikin hoitanut vähän ”paremmat” karaokelaitteet, jotka muovautuikin myös keikkalaitteiksi ja ilta oli täynnä huikeita esiintyjiä. Kiitos @el.etta , @petraofficial_ , @sinisabotage , @janna & @pikkug_official ! Elämäni parhaimmat festarit?????????????????? (yritäpä tässä sit järjestää ensi vuodeksi jotkut kolmikymppiset, kun 29wee bileet oli tällaiset!!!????????????) Mä oon sanaton ja niin kiitollinen niille tyypeille, jotka on mun elämässä.????????????

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maineikas black meta... Putous Allstars syks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova