Tuorein sisältö

Maineikas black metal -hahmo tilittää tilannettaan kaoottisen Brasilian kiertueen jäljiltä - 'Nykyään juon Coca Cola Zeroa'

08.06.2020 klo 19.50 | Luettu: 999 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maineikas black metal -hahmo Abbath on vakuuttunut, että hän selvittää viinapirun houkutukset.

Viime vuoden lopulla entinen Immortal-mies herätti huomiota Argentiinan keikoillaan - parin biisin mittaiseksi jäänyt viimeinen keikka on jo historiaa. Abbath joutui perumaan useamman keikan ja vetäytyi vieroitukseen.

Norjalaisen Dagbladetin haastattelussa rokkari myöntää Buenos Airesin keikan olleen katastrofi: "Olin ryypännyt pitkin päivää. Pari pulloa viskiä. Keikan jälkeen laitoin takahuoneen remonttiin. Irtaimiston lisäksi rikki meni jotain myös sisältäni. Kun heräsin seuraavana aamuna, tiesin etä minun pitää hakea apua. Bileet olivat kestäneet aivan liian kauan ja minä olin ainoa, joka ei ollut lähtenyt kotiin. Olen iloinen etten ole jo haudassa. 47-vuotiaana minun on aika laittaa itseni kuntoon".

Palataan vielä surullisenkuuluisaan Buenos Airesin keikkaan: Abbath ilmestyi lopulta yksin lavalle, koska oli taksissa antanut potkut bändin kitaristille. Abbath yritti kolmesti aloittaa Count the dead -viisua mutta luovutti lopulta ja heitti kitaran käsistään. Sitten mies hyppäsi yleisön joukkoon, jossa myöhemmin purskahti itkuun!

Abbath on kuulemma selvinpäin hauska ja lämminsydäminen mies mutta kännipäissään täysi ku*ipää. Nykyään rokkari juo Coca Cola Zeroa.

"Olen vakuuttunut, että pystyn tähän (jatkamaan selvinpäin)".

(Blabbermout.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Total Guitarin lukij... Sara Siepin synttäri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova