Tuorein sisältö

Juoru: The Batman -trilogia käyttää Jokeria siten kuin Yön ritari -trilogia olisi tahtonut

09.06.2020 klo 14.05 | Luettu: 3697 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Luulenpa, että kohtalomme on tehdä tätä ikuisesti", sanoi Jokeri elokuvan Yön ritari loppupuolella, mutta Heath Ledgerin kuoleman johdosta yksikään ison kankaan Jokeri ei ole palannut. Suicide Squadin ja Joker-leffan versiot saattavat teoriassa palata, mutta on epätodennäköistä, että he taistelevat Batmania vastaan kertaakaan saati usein. Mikäs arkkivihollinen se sellainen on?

Ensi vuonna valmistuva The Batman on jälleen uusi alku. Mukana on useita klassisia roistoja. Huhun mukaan Jokerikin mainitaan, kuten Batman Begins teki. Ohjaaja Matt Reevesillä on mielessä trilogia, ja saman juorun mukaan Jokeri on vahvasti esillä molemmissa jatko-osissa. Näyttelijää ei etsitä vielä.

The Batman kertoo jo aloittaneesta mutta nuoresta Batmanista ja panostaa hänen usein unohdettuihin etsiväntaitoihinsa. Trilogia on jonkinlainen yhdistelmä realismia ja 60-luvun tv-sarjan ja Batman & Robinin tyylistä ruuhkaa, sillä jo ensimmäisessä osassa esiintyvät Kissanainen, Arvuuttaja, Pingviini ja mafiapomo Carmine Falcone. Vanhan juorun mukaan myös syyttäjä Harvey Dentiin eli tulevaan Kaksinaamaan viitataan.

Lähde: The Direct

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iskelmä Festivaali 2... Simpsonit pitävät pu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova