Tuorein sisältö

The Batman, Shazam 2, Sopranos-esiosa ja tenniskunkku Will Smith lykkääntyvät

21.04.2020 klo 00.10 | Luettu: 1017 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Warner Bros. siirtelee jo muitakin elokuvia kuin tämänvuotisia.

The Batman siirtyy ensi vuoden kesäkuulta ensi vuoden lokakuulle. Suhteellisen pieni lykkäys johtuu selkeästi käytännön asioista, eikä julkaisupolitiikasta: kuvaukset olivat käynnissä ennen koronakriisiä, mutta nyt leffaa ei saada ajoissa valmiiksi.

Shazam! 2 siirtyy vuoden 2022 huhtikuulta saman vuoden marraskuulle. Leffa kytkeytyy tavalla tai toisella joulun 2021 Black Adam -elokuvaan, sillä Black Adam on Shazamin arkkivihollinen. Kummankaan leffan kuvaukset eivät ole alkaneet. Aikooko myös Black Adam siirtyä? Black Adam vaikutti johtavan suoraan Shazamin jatko-osaan, kun ensi-illat olivat lähempänä toisiaan.

The Flash on niin nopea, että jopa tässä tilanteessa hän saapuu teattereihin kuukautta odotettua aikaisemmin: kesäkuussa 2022.

The Sopranos -sarjan esiosaelokuva The Many Saints of Newark siirtyy tämän vuoden syyskuulta ensi vuoden maaliskuulle.

Serena ja Venus Williamsista ja heidän isästään kertova King Richard lykkääntyy tasan vuodella: leffan oli tarkoitus valmistua tämän vuoden marraskuussa. Tennistyttöjen isää näyttelee Will Smith.

Nimeämättömän Elvis-elokuvan tuotanto keskeytyi, eikä vain siksi, että Elviksen manageria näyttelevä Tom Hanks sairastui koronavirukseen. Tämän huomioiden se ei ole mitään, että leffa lykkääntyy kuukaudella: uusi ensi-ilta on marraskuussa 2021.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tyylikäs Netflix-sar... Ruisrock noudattaa T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova