Tuorein sisältö

Jenkkiräppärin vaalibiisi liian kovaa kamaa?

31.07.2008 klo 13.56 | Luettu: 1580 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rap-tähti Ludacris on asettunut kuuluvasti tukemaan demokraattien ehdokasta Barack Obamaa USA:n tulevaksi presidentiksi. Räppärin kampanjabiisi Politics As Usual on kielenkäytöltään niin kovaa kamaa, että jopa Obaman leiri on närkästynyt asiasta!

Biisissä Ludacris lyö mm. Obaman kanssa ehdokkuutta tavoitellutta Hillary Clintonia kovalla kädellä ja toteaa republikaanien pressanehdokkaan John McCainin kelpaavan istumaan vain yhdelle tuolille - nimittäin pyörätuoliin halvaantuneena!

Nykyistä presidenttiä G.W.Bushia räp-tähti haukkuu tunnevammaiseksi. Obaman kampanjassa mukana oleva Bill Burton onkin ottanut julkisuudessa pesäeroa Ludacrisin purkaukseen. Obama on useaan otteeseen todennut rap-lyriikoiden nykyään sisältävän naisia loukkaavia, materialistisia ja yleisesti halventavia tekstejä. Obama ei halua oman tyttärensä tai yleensä lasten joutuvan altistumaan moiselle roskalle.

Obaman edustajan mukaan viisun lyriikat ovat törkeän hyökkäävät, niin poliitikkoja kohtaan kuin lapsiaan kasvattavien tavallisten perheiden suuntaan. Ludacrisin tulisi olla häpeissään kyseisistä lyriikoista.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kohua herättänyt les... DBTL etenee ennätyst... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova