Tuorein sisältö

Finnkino avaa melkein kaikki leffateatterit 1. heinäkuuta mennessä

17.06.2020 klo 16.30 | Luettu: 1499 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Finnkino on päivittänyt uutisen elokuvateattereiden avautumisesta. Jo aiemmin selvisi, että 24.6. Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi jatkavat toimintaa.

1.7. Finnkinon jokaisella paikkakunnalla avautuu yksi teatteri. Ovensa avaavat Tampereen Plevna, Oulun Plaza, Kuopion Scala, Lappeenrannan Strand, Porin Promenadi, Jyväskylän Fantasia, Lahden Kuvapalatsi, Helsingin Kinopalatsi, Espoon Omena ja Vantaan Flamingo.

8.7. avautuvat loput teatterit, eli Tampereen Cine Atlas, Espoon Sello ja Helsingin Maxim.

Klassikkoelokuvat Star Wars: Episodi V - Imperiumin vastaisku ja Cinema Paradiso on mahdollista katsoa 1.7. kaikissa silloin avaavissa teattereissa (ja aiemmin 24.6. avaavissa teattereissa). Christopher Nolanin ohjaukset Inception, Interstellar ja Dunkirk palaavat ohjelmistoon myös ennen miehen uutta Tenet-trilleriä. Lisäksi tarjolla on alkuvuoden ohjelmistoa.

Kauhuleffa Brahms: The Boy II ja animaatio SamSam ovat eräitä uusia vaihtoehtoja. Isoja ensi-iltoja on tiedossa heinäkuun lopulla, elleivät ne lykkäänny lisää. Darth Vaderin sanoin: "I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Lipunmyynti on käynnissä, mutta lippuja ei voi toistaiseksi varata.

Lähde: Finnkino

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 46-vuotiaan suosikki... Will Smith näyttelee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova