Tuorein sisältö

Moderni klassikko Kananlento eli Chicken Run saa jatkoa Netflixissä

23.06.2020 klo 21.10 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kananlento (Chicken Run) saa jatko-osan, joka menee suoraan Netflixiin. Alkuperäinen stop-motion-animaatio on Aardman-studion ensimmäinen täyspitkä elokuva. Sen edistysaskeleet pitivät käsityön arvossaan vuosituhannen vaihteessa, kun tietokoneanimaatiot valtasivat alaa. Viime vuosina Aardmanin työt ovat menestyneet heikosti, mutta Netflixillä on varmasti dataa siitä, kuinka moni katsoo ne kotona.

Jatko-osan ohjaa Sam Fell, jonka töitä ovat Desperon taru, ParaNorman ja Aardmanin Virran viemää. Alkuperäisen ohjasivat Peter Lord ja Nick Park. Lord on yhä mukana tuottajana ja Park konsulttina. Lord kertoo, että jatko-osan mahdollisuudesta on keskusteltu yhä uudestaan vuosien varrella ja nyt tiimillä on tarina, josta he todella pitävät.

Viimeksi kanat pakenivat vankileirimäisestä kanalasta, jottei heitä tungettaisi uuniin. Synkkää. Jatko-osassa he ovat eläneet pitkään paratiisisaarella. Alkuperäisten sankareiden tytär Molly alkaa olla valmis näkemään maailmaa. Vanhukset joutuvat pistämään vapautensa peliin, sillä mantereella kaikkien kanojen hyvinvointi on uhattuna. Ohjaaja Fell lupailee Mission: Impossiblen henkistä tehtäväelokuvaa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -täh... Klassikkokohtaus Bon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova