Tuorein sisältö

Top Gun 2 lykkääntyy: nälkä kasvoi syödessä

30.08.2018 klo 10.40 | Luettu: 1580 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Top Gun: Maverick on myöhäinen jatko-osa Tom Cruisen läpimurtoelokuvalle Top Gunille vuodelta 1986. Kuvaukset ovat jo käynnissä ja elokuvan oli määrä valmistua kesällä 2019, mutta se lykkääntyy kesälle 2020. Sisäpiirilähteiden mukaan syy on se, että monimutkaiset lentokohtaukset halutaan toteuttaa hätiköimättä, jotta ne olisivat loistavia.

Cruisen näyttelemä "Maverick" on hävittäjäpilotti, joka kouluttaa nuorisoa ja vahvistetusti palaa taivaalle iästään ja modernista lennokkisodankäynnistä huolimatta. Mukana on yhä myös Val Kilmerin näyttelemä siipimies "Iceman". Miles Teller näyttelee edesmenneen "Goosen" poikaa, jonka Maverick ottaa suojatikseen. Sivurooleihin kiinnitettiin viime viikolla mm. Jon Hamm ja Ed Harris.

Paramount Pictures on rukannut kalenteriaan myös siten, että ensi vuoden marraskuun ensi-illat Sonic the Hedgehog ja Terminator 6 aikaistuvat viikolla. Hiljaisen paikan aiemmin julkistettu jatko-osa on vahvistettu kesälle 2020.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Jos huonoo onnee ei... Ryan Goslingin kuuma... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.08.2018 klo 12.38 1 tykkää tästä

"Sisäpiirilähteiden mukaan syy on se, että monimutkaiset lentokohtaukset halutaan toteuttaa hätiköimättä, jotta ne olisivat loistavia."

Tai että kukaan ei kuolisi tällä kertaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova