Tuorein sisältö

Darude esiintyy lauantaina vesitornin katolla

01.07.2020 klo 12.00 | Luettu: 529 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Darude Halikon vesitornin katolla lauantaina!

Darude esiintyy lauantaina 4. heinäkuuta ainutkertaisessa ilmaiskonsertissa Halikon vesitornin katolla. Kyseiseen Oodi Tower Special -nimiseen tapahtumaan ei myydä lippuja, mutta sen sijaan se striimataan nettiin kaikkien katsottavaksi ilmaiseksi.

Nykyisin Salossa asuvan Daruden lisäksi konsertissa esiintyy myös joukko muita paikallisia artisteja, kuten Alora & Senii, Basile Renaud B2B Fjunu, DJ AL, Sputnik ja Luna G.

"Oodi-musiikkitapahtumaa on järjestetty Salossa jo usean vuoden ajan erilaisia tuotantoina eri paikoissa. Viime vuoden pidimme taukoa, mutta nyt päätimme järjestää tapahtuman varsin ainutlaatuisella tavalla", kertoo salolainen Jarkko Anttila.

Halikon vesitorni on noin 20 metriä korkea. Torni on rakennettu vuonna 1970, ja 1990-luvun alun peruskorjauksessa se sai linnamaisen olemuksen. Vesitorni sijaitsee Kärävuorella entisen Halikon kunnan alueella nykyisessä Salossa ja näkyy valaistuna kauas myös yöaikaan.

Oodi Tower Special alkaa lauantaina 4. heinäkuuta kello 18.00 ja päättyy kello 23.00. HUOM: Koska tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, on sen toteutumisessa säävaraus.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Akun Tehtaalta miele... Happoradion tuhannes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova