Tuorein sisältö

Ennätystehdas etsii jälleen yllytyshulluja suomalaisia

02.07.2020 klo 11.17 | Luettu: 240 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ennätystehdas saa jatkoa ensi keväänä, kun yllytyshullut suomalaiset valtaavat ruudun FOX-kanavalla. Uusien ennätystehtailijoiden haku on käynnissä.

Ennätystehtaan uudella kaudella ruuvia kiristetään entistä tiukemmalle. Ohjelmassa tullaan edelleen näkemään mitä erikoisimpia ennätysyrityksiä, kun osallistujat tavoittelevat Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanennätyksiä. Uusien osallistujien haku starttaa tänään.

"Kaikilla kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua mukaan ohjelman ennätysyrityksiin, ja haku kestää lokakuun loppuun asti. Kuka tahansa voi lähettää ennätysehdotuksensa FOX-kanavalle, ja valitsemme hakijoiden joukosta kiinnostavimmat ennätysyritykset mukaan ohjelmaan. Toivomme suomalaisia mukaan mahdollisimman laajalla skaalalla ja erikoisilla ennätysyrityksillä", kannustaa FOX:n markkinointipäällikkö Nina Wallden.

Juontajana jatkaa Janni Hussi.

Janni muistuttaa, että Ennätystehdas on matalan kynnyksen ohjelma.

"Uskon, että jokainen on paras jossakin. Oma piilevä kyky pitää vain löytää, ja Ennätystehdas on siihen paras mahdollinen areena. Mitä erilaisimpia ennätyksiä saamme mukaan, sen parempi".

Ennätystehtaan toinen kausi alkaa FOXilla keväällä 2021.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Porispere järjestää ... Veikkausliiga mukana... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova