Tuorein sisältö

Yhdysvaltain presidentti joutuu mielisairaalaan kauhuelokuvassa: traileri

03.07.2020 klo 18.40 | Luettu: 586 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Setä joutuu mielisairaalaan, vaikka hän on hyväntahtoinen herrasmies, joka puhuu selkeää englantia, eikä läärää oranssia paskaa naamaan. Maalaisjärkikin sen sanoo: hän on todennäköisesti Yhdysvaltain presidentti ja jokin on mennyt kammottavasti pieleen.

Saatoin vähän värittää virallista juonikuvausta, mutta presidenttinä itseään pitävästä mielisairaalan potilaasta The Current Occupant kertoo. Kyseessä on tv-elokuva, joka kuuluu Into the Dark -sarjaan, jonka jokainen osa virittelee kauhuja jonkin juhlapäivän ympärille. Tällä kertaa kyse on Yhdysvaltain itsenäisyyspäivästä, jota vietetään huomenna. Elokuva debytoi Hulu-palvelussa vasta kahden viikon kuluttua.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iholla-sarjan julkki... Dark 4/26: essen mei... >

Keskustelut (3 viestiä)

sentex

Rekisteröitynyt 08.01.2010

03.07.2020 klo 20.26 5 tykkää tästä

Koska jari koki pakottavan tarpeen tuoda vasemmistopainotteisen alkutekstinsä kirjoitukseensa, koen minä pakolliseksi huomauttaa asiasta. Pitäisikö vaikka keskittyä enemmän kirjoittamaan sitä hyvää journalistista tekstiä, ennemmin kuin työntämään väkisin valtamedian trendikkäitä poliittisia mielipiteitä lukijan naamalle. Kai siellä tajutaan että ihmiset tulevat tänne lukemaan uutisia eivätkä poliittisesti sävytettyjä kannanottoja. Jollei kykene luomaan mielenkiintoista sisältöä puhtaasti aiheesta niin kannattaa jättää kirjoitus jollekkin muulle. Mutta jossain kyseisellä kirjoitustyylillä on onnistuttu sillä hyvin on kyllä kommenttiosio hiljentynyt tässä vuosien saatossa. RIP meganega & kumppanit.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.07.2020 klo 20.39 3 tykkää tästä

Aikamatkustus on totta. Historian väärältä puolelta hyökättiin jälleen.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.07.2020 klo 20.47 4 tykkää tästä

sentex kirjoitti:
Mutta jossain kyseisellä kirjoitustyylillä on onnistuttu sillä hyvin on kyllä kommenttiosio hiljentynyt tässä vuosien saatossa. RIP meganega & kumppanit.


Aiheeseen sinällään liittymättä Tilastoniilolta terveisiä: kommenttimäärien suhde sivulatauksiin selittyy merkittävässä määrin enemmän sillä, että jo lähes kolme neljästä lukee nykyisin saittia kännykällä, jolla ei ole mukava kirjoitella(?), kuin sillä että olisimme erityisen vasemmistolaisia. Mitä toki olemme ja kaikki pilalla jne, mutta noin niinkuin faktana.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova